Akın Akınözü'nden evliliğe yeşil ışık: Neden olmasın?

Bir süredir Sandra Pestemalciyan ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Akın Akınözü, önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Gazeteciler ile sohbet eden Akın Akınözü, evlilik hakkında ''Zamanı geldiğinde tabii ki de eğer bizim hayallerimize hizmet edecek ise neden olmasın'' dedi.

Hercai dizisinde hayat verdiği Miran karakteriyle bir anda yıldızı parlayan Akın Akınözü, uzun bir süredir Sandra Pestemalciyan ile aşk yaşıyor. Geçtiğimiz gün Cihangir'de objektfilere yansıyan Akın Akınözü, basın mensupları ile ayaküstü sohbet etti. Ünlü oyuncu, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Dijital mi televizyon mu sorusuna yanıt veren Akınözü, "Spesifik düşündüğüm bir şey yok, sınırlamıyorum. Gelen ve beni heyecanlandıran projeler var. Güzel bir aksiyon projesinde oynamak isterim" dedi.

EVLİLİK SİNYALİ

Evlilik sorularına da yanıtlayan ünlü oyuncu, "Bakalım. Tadını çıkartıyoruz. Böyle hayallerimizi gerçekleştiriyoruz. Onun da zamanı geldiğinde tabii ki de eğer bizim hayallerimize hizmet edecek ise neden olmasın." şeklinde konuştu.