Akın Akınözü hakkında Hercai koordinatöründen şoke eden açıklama: Set ekibini saatlerce bekletiyor

ATV'de ekrana getirilen ve final yapmaya hazırlanan Hercai setinde Akın Akınözü'nün olay çıkardığı karavanı dağıtıp seti terk ettiği iddia edildi. Akınözü, hakkında çıkan haberleri yalanladı. Hercai dizisinin genel koordinatörü Suat Erdoğmuş, sosyal medya hesabından Akın Akınözü ile ilgili yaptığı açıklama ile gündeme bomba gibi düştü. Erdoğmuş, paylaşımında 'Sete alkollü gelip hakaretler, küfürler savuruyor, set ekibini saatlerce bekletiyor' ifadelerini kullandı.

Büyük bir hayran kitlesi olan Hercai setinde yaşanan sıkıntılı olayların ardı arkası kesilmiyor. Akın Akınözü'nün sete geç geldiği için uyarı almasının ardından karavanı dağıttığı ve ortamı terk ettiği iddia edildi.

Akın Akınözü, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile haberleri yalanlamıştı. Hercai dizisinin genel koordinatörü Suat Erdoğmuş, Akın Akınözü karakteri hakkında herkesin ağzını açık bırakacak bir açıklama yaptı.

Suat Erdoğmuş, 'Son zamanlarda şahsım aleyhinde çıkan asılsız haberlere karşı işbu açıklamayı yapma zaruretim hasıl olmuştur. Olay günü olan 19/04/2021 tarihinde başrol oyuncularımızdan S. Akın Akınözü, sete çıkmayacağını söyleyip kendisinden ricacı olan tüm personele ters cevaplar verip ağza alınmayacak hakaret ve küfür içeren sözler söyleyerek seti terk etmiştir.

Bu arada S. Akın Akınözü, savcılığa gidip aslı astarı olmayan suçlamalarla tarafım ile ilgili şikayette bulunmuş, takribi 5/6 saat seti geciktirmiş, ona ait sahneler çekilmekten mecburen vazgeçilerek, senaryo üzerinde revizyonlar yapılmış, zamanında teslim edilmesi gereken final bölümümüzün yetişmesini tehlikeye atmıştır.' ifadelerini kullandı.

Açıklamalarına devam eden Erdoğmuş, Akın Akınözü'nün zaman zaman sete alkollü geldiğini ve hemen hemen her set günü zamanında sete çıkmayıp, tüm ekibi beklettiğini ve olanları sürekli sineye çektiklerini sözlerine ekledi.