Akıl hastanesinde tehdit edildiğini iddia etti! Sansar Salvo ailesini Adalet Bakanlığı'na şikayet etti

Ünlü rapçi Sansar Salvo hayatına son vermeye çalışmasının ardından akıl hastanesinde tedavi altına alındı. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Sansar Salvo, hastanede tehdit edildiği iddiasında bulunarak ailesini Adalet Bakanlığı'na şikayet etti.

İntihara teşebbüs etmesiyle sevenlerini üzen Sansar Salvo, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile magazin gündemine deprem etkisi yarattı. Tedavi altına alındığı akıl hastanesinde tehdit edildiğini öne süren Sansar Salvo, kamera kayıtlarının incelenmesini istedi. Ünlü rapçi sonrasında ailesini Adalet Bakanlığı'na şikayet etti.

Ünlü rapçi arka arkaya şu paylaşımlarda bulundu "Yumuşak odada her seferinde daha uzun süre bağlanmakla tehdit edilerek ve kollarım acı verecek şekilde bükülerek yatırıldığım hastanedeki kamera kayıtlarımın mümkünse incelenmesini istiyorum. Dilekçe de yazacağım Sağlık Bakanlığı'na."

"Ailem senelerdir epikiriz raporlarını kullanarak geçmişte yatırıldığım akıl hastanelerinden temin edilen, telefon kayıtlarımı ve banka hesaplarımı hukukçu kimliklerini kullanarak hukuk dışı şekilde elde etmektedir."

"İntihar ettiğim güne dair raporu gittim aldım. Paylaşacağım. Triyaj raporunun arada kaynaması olağan bir durumdu. Orada 35.8 derece olan ateşi göstermemeniz lazımdı ne olur ne olmaz. Ne konuştuğunuzu duydum. Bu işin peşini sizi benim zırladığım gibi zırlatana kadar bırakmayacağım o odada."

HASTANE RAPORUNU PAYLAŞTI

"Hastaneyi ben terk etmek istedim de o triyaj yoğunluktan değil sizin müdahaleniz sonucu ortadan kayboldu. Konuştuklarınızı duydum orada."