Akasya Durağı'nın Zeyno'su Sitare Akbaş, Sen Çal Kapımı Figen'e dönüşürken büyük değişim yaşadı! Son halini gören gözlerine inanamadı

Akasya Durağı dizisinde Zeyno karakterine hayat veren Sitare Akbaş, şimdilerde Fox TV'de yayınlanan başrollerinde Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisinde Figen karakterine hayat veren Sitare Akbaş'ın son halini gören inanamadı.

Zeki Alasya ve Levent Ülgen gibi isimlerin rol aldığı bir döneme damgasını vuran Akasya Durağı dizisinde rol alan ve Zeyno karakterine hayat veren Sitare Akbaş şimdilerde Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisinde rol alıyor.

Sen Çal Kapımı dizisinde Figen karakterine hayat veren Sitare Akbaş, büyük bir değişim yaşadı. Oyunculuk performansının yanı sıra akıllarda yer edinen Zeyno karakterinden Figen'e geçişi dikkat çekti.

Bu radikal değişim ise izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Akasya Durağı'nda köylü kızı Zeyno'yu canlandıran Sitare Akbaş, yeni dizisindeki tarzı ile dikkat çekiyor.

SİTARE AKBAŞ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Sitare Akbaş, 6 Ekim 1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Tam adı; Makbule Sitare Akbaş’tır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Kariyerine ilk adımı Beşinci Boyut dizisiyle atan ve Akasya Durağı dizisinde hayat verdiği Zeyno karakteri ile tanınmaya başlayan Sitare Akbaş, daha sonra Fatmagül’ün Suçu Ne?, Dila Hanım, Emanet, Urfalıyam Ezelden, Analar ve Anneler dizileriyle devam etmiş, daha sonra İstanbul Sokakları dizisinde yer almıştır. Şimdilerde Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde Fifi karakterine hayat veriyor.