Akasya Durağı'nın Gülbin'i Aslı Altaylar'ın inanılmaz değişimi! Görenler şaştı kaldı

Akasya Durağı'nda hayat verdiği Gülbin (Gülübik) karakteriyle izleyici karşısına çıkmış olan ünlü oyuncu Aslı Altaylar son haliyle gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medya hesabından son halini sık sık takipçilerinin beğenisine sunan Aslı Altaylar için ''Yıllar sana yaramış'' yorumu yapıldı.

Başrollerinde Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Pelin Sönmez ve Onur Şan gibi isimlerin rol aldığı Akasya Durağı dizisi tekrar bölümleriyle de izlenmeye devam ediyor. Dizinin oyuncularının değişimi ise sık sık gündeme geliyor.

AKASYA DURAĞI'NIN GÜLBİN'İ ASLI ALTAYLAR SON HALİ

Akasya Durağı dizisinde canlandırdığı Gülbin karakteri ile hafızalarda yer edinen Aslı Altaylar, değişimi ile ağızları açık bıraktı. Sosyal medya hesabından son halini sık sık takipçilerinin beğenisine sunan Aslı Altaylar için yorumlar arka arkaya geldi.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Aslı Altaylar, özel hayatından kareleri sık sık takipçilerinin beğenisine sunuyor. Yaşadığı büyük değişimi ile herkesi şaşkına çeviren Altaylar için sosyal medya kullanıcıları " Yıllar sana yaramış", "Bu nasıl güzellik" ve "Nasıl bu kadar değiştin" gibi yorumlarda bulundu.

Akasya Durağı'nın Gülbin'i Aslı Altaylar'ın inanılmaz değişimi;