Akasya Durağı'nın Can'ıydı... Bu halini dahi unutun! Erimşah Bora öyle bir meslek için okulunu bıraktı ki

Akasya Durağı'nın Can'ı Erimşah Bora kendisine bambaşka bir hayat düzeni kurdu. Oyunculuğu bırakan, imajını dahi değiştiren Erimşah Bora, tanınmaz bir hale büründü. İşte Akasya Durağı'nın Can'ının son hali ve yeni mesleği!

Erimşah Bora çocuk yaşta rol aldığı Akasya Durağı dizisindeki Can rolüyle tanınmıştı. Daha sonra oyunculuğu hayatından çıkaran Erimşah Bora, kendisine sessiz ve kendi halinde bir hayat düzeni kurdu. Akasya Durağı'nın Can'ı, okumuş olduğu bölümü dahi bambaşka bir hayal için bıraktı.

AKASYA DURAĞI'NIN CAN'I ERİMŞAH BORA NE YAPIYOR?

Profesyonel derecede İngilizce konuşabilen Bora, Marmara Üniversitesi'nde Fizik Bölümü'nde bir sene okudu ve sonra okulunu bıraktı. Doğuş Üniversitesi Endüstriyel ve Ürün Tasarımı Bölümü'nü bitiren Bora, şu anda bir oyun şirketinde 3D Artist/ 3D modelleme uzmanı olarak çalışıyor.

Bu meslek kolundaki kişiler; yazılım programlarını kullanarak, üzerinde çalıştıkları tasarımların üç boyutlu modelini oluşturuyorlar.

AKASYA DURAĞI'NIN CAN'I ERİMŞAH BORA'NIN SON HALİ

Genç ismin son hali olarak hep bu görsel paylaşılıyordu ancak Bora'nın bu hali de çok geçmişte kaldı. Artık sokakta görseniz tanıyamayacağınız bir imaja sahip.

İşte Akasya Durağı'nın Can'ı Erimşah Bora'nın şimdiki hali!