Akasya Asıltürkmen'in en büyük pişmanlığı

Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Akasya Asıltürkmen, Cem Özkök'ün sunuculuğunu üstlendiği ''Cem Özkök'le Laf Çok'' programına konuk oldu. En büyük pişmanlığından bahseden Asıltürkmen, ''Keşke burnumu yaptırmasaydım çünkü çok güzel bir burnum vardı sadece bombe vardı ve ben küçük olduğum için onu sevmiyordum. Keşke onu yaptırmasaydım'' dedi.

Son olarak 2018 yılında 'Ölümü Gör' filminde rol almış olan Akasya Asıltürkmen, "Cem Özkök'le Laf Çok"un ilk konuğu oldu. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Asıltürkmen en büyük pişmanlığını açıkladı.

"Hayatta keşke dediğiniz şeyler" sorusuna yanıt veren ünlü oyuncu, "Keşke burnumu yaptırmasaydım çünkü çok güzel bir burnum vardı sadece bombe vardı ve ben küçük olduğum için onu sevmiyordum. Keşke onu yaptırmasaydım" dedi.

Ekranlardan uzak olmasının da nedeni anlatan Asıltürkmen, şunları söyledi: "Aslında 'iyi ki yumurtaları tek sepete koymamışım' diyorum her zaman. Dizilerde çok oynamıyorum, tercih etmiyorum ama çok güzel bir şey olursa tabii girerim. Sen onları bırakınca onlar da seni bırakıyorlar. 'Neden yoksunuz?' dediklerinde ben o çemberin içine girdiğimde biliyorum ki devam edecek. Girmeyince de onların aklına gelmiyorsun. Ama bu sene biraz daha televizyonla ilgili bir şeyler yapmayı düşünüyorum"