Onur Akay, Ajda Pekkan'ın 82 yaşında olduğunu iddia etti

1946 yılında dünyaya geldiği bilinen Ajda Pekkan'ın gerçek yaşıyla ilgili beklenmedik bir iddia ortaya atıldı. Onur Akay, Ajda Pekkan'ın gerçek yaşının 75 olmadığını öne sürerken açıklamaları ile dikkatleri üzerine çekti. Akay, 'Ajda, bilindiği gibi 12 Şubat 1946 doğumlu yani 75 yaşında değil. Ajda Pekkan, 12 Şubat 1939 doğumlu yani tam 82 yaşındadır.' dedi.

Süperstar Ajda Pekkan, yasakların kaldırılmasıyla birlikte geçtiğiniz günlerde Bodrum'da sahne aldı. Pekkan'ın basına verilen fotoğraflarına yapılan photoshop dikkat çekerken '75 değil 25 yaşında' gibi yorumlarda bulundu.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, 75 yaşında olduğu bilinen Ajda Pekkan ile ilgili şaşırtıcı iddialarda bulundu. Akay, Pekkan'ın 1946 doğumlu olmadığını, daha büyük olduğunu yazdı.

Onur Akay'ın Ajda Pekkan'ın yaşı ile ilgili iddiası şöyle:

'Ben Özdemiroğlu'nun bu açıklamasını 3 ayrı kaynaktan araştırdım. Benim de tanıdığım Ajda'nın bir doktoru bana, Ajda Pekkan'ın nüfus cüzdanını gördüğünü ve Ajda'nın 1939 doğumlu olduğunu söylemişti.

Yine ulaştığım Ajda'nın bir okul arkadaşı da 1939 doğumlu olduğunu söylemişti. Gazino dönemlerinde sahneye çıkan sanatçılar, zorunlu olarak mutlaka nüfus cüzdanları ile valiliğe gidip, sahneye çıkabilmek için izin belgesi alırlarmış ve gazinolar, kadrolarında çıkan sanatçıların izin belgesi dosyalarını oluştururmuş.

Ben, tesadüfen o yıllarda oluşturulmuş bazı izin belgesi dosyalarına da ulaştım ve Ajda Hanım'la birlikte birçok sanatçının nüfus cüzdanı bilgilerini, bu sefer kendi gözlerimle gördüm.

Ajda, bilindiği gibi 12 Şubat 1946 doğumlu yani 75 yaşında değil. Ajda Pekkan, 12 Şubat 1939 doğumlu yani tam 82 yaşındadır.'