Ajda Pekkan Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü'nü aldı... Sahneye yardımcısının koluna girerek çıktı

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü'nü alan isimlerden oldu. Ajda Pekkan'ın sahneye yardımcısının koluna girerek çıktığı anlar dikkat çekti. Pekkan'ın o anları sosyal medyada gündem oldu.

AA

Geçtiğimiz akşam düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü gecesine katılan isimler arasında son dönemde yaşadığı sağlık sorunları ile gündeme gelen Ajda Pekkan da yer aldı. Ajda Pekkan düzenlenen özel gecede ödül alan sanatçılardan oldu.

AJDA PEKKAN SAHNEYE YARDIMCISININ KOLUNA GİREREK ÇIKTI

Ödülü Başkan Erdoğan'ın elinden alan Pekkan, sahneye yardımcısının koluna girerek çıktı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

ÖDÜL SONRASI YAZILI AÇIKLAMA GELDİ

Pekkan, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü'nü almasının ardından yazılı açıklama yaptı. Bu ödüle layık görüldüğü için büyük gurur ve heyecan içinde olduğunu dile getiren Pekkan, "Bugün sanat hayatımın en önemli noktalarından biridir. Çünkü bu ödül benim için bambaşka duygular ve çok önemli anlamlar içeriyor." değerlendirmesinde bulundu.

Pekkan, müzik hayatı boyunca Türkiye'ye bağlılığı ve sevgisi ile milli değerlerinin daima önemli ve öncelikli olduğunu vurguladığı açıklamasında, "Bu uzun soluklu yolculukta kariyerimi şekillendirirken de tüm bu duygularla verdiğim kararlar ile ülkemin sanatçısı olmayı tercih ettim. Yurt dışındaki kariyerimde birçok teklifi geri çevirmemdeki temel sebep bu kadim topraklardaki sevgi ve aidiyet duygusudur." ifadelerine yer verdi.