Ailedeki tek yakışıklı o değilmiş... Kenan İmirzalıoğlu'nun abisini görenler şaşkınlık yaşadı

Sinem Kobal ile mutlu bir evliliği olan yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu magazin basının gözde isimleri arasında yerini alıyor. Hayatı her daim merak edilen Kenan İmirzalıoğlu'nun abisini görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Ünlü oyuncunun Ağabeyi Derviş İmirzalıoğlu hakkında sosyal medya kullanıcıları ''Ailenin tek yakışıklısı Kenan değilmiş'' yorumunda bulundu.

Şimdilerde ATV'de ekrana getirilen Kim Milyoner Olmaz İster programının sunuculuğunu üstlenen Kenan İmirzalıoğlu'nun kendisi gibi oyuncu olan eşi Sinem Kobal'la mutlu bir evliliği var. Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun bu evliliğinden iki çocuğu dünyaya geldi.

KENAN İMİRZALIOĞLU'NUN ABİSİ DERVİŞ İMİZARLIOĞLU'NU GÖRENLER ŞAŞKINLIK YAŞADI

Magazin basını tarafından yakından takip edilen yakışıklı oyuncunun özel hayatına dair detaylar hayranları tarafından merak edilip araştırılıyor. Yakışıklılığının yanı sıra başarılı oyunculuk performansıyla da adından söz ettiren Kenan İmirzalıoğlu'nun abisi Derviş İmizarlıoğlu'nu görenler şaşkınlığı gizleyemiyor.

Sosyal medya kullanıcıları "Ailedeki tek yakışıklı Kenan değilmiş" ve "Bunlar nasıl gen" gibi yorumlarda bulundu. İşte Kenan İmirzalıoğlu ve abisi;