Aile dizisinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni terapisti belli oldu

Show TV'de ekrana getirilen Aile dizisi büyük ilgiyle takip ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın Aile dizisinde canlandırdığı Aslan ile Devin karakterlerinin çift terapisi sahnesi uzunca bir süre konuşulmuştu. Diziye katılan yeni terapist ise belli oldu.

Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde Aile dizisindeki performanslarıyla En İyi Dizi Çifti Ödülü'nün sahibi olan Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ ekran uyumu ile beğeni topluyor.

Geçtiğimiz haftalarda Aile dizisinde Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Devin ile Aslan'ın çift terpisti sahnesi gündem olmuştu.

Medyafaresi'nde yer alan habere göre; yeni çift terapisi Neslihan'ı başarılı oyuncu Zeynep Kızıltan canlandıracak. Kızıltan, 23. bölümden itibaren final bölümü olan 30. bölüme kadar dizide rol alacak. Neslihan'ın Devin ve Aslan'ın ardından ailenin diğer fertleriyle de seans yapacağı konuşuluyor.

Zeynep Kızıltan son olarak Exxen'de yayınlanan Onur Buldu'lu "Sizi Dinliyorum" adlı dizide terapi gören bir kadına hayat veriyordu, Aile'de ise terapist olarak seyirci karşısına çıkacak.