Aile Arasında filmi nerede çekildi? Aile Arasında konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Bu akşam Show Tv ekranlarında Aile Arasında filmi izleyicilerin karşısına çıkacak. Sinemaseverlerin beğenisini kazanan filmin senaryosu Gülse Birsel tarafından yazıldı. Ozan Açıktan tarafından yönetilen Aile Arasında konusu nedir? Aile Arasında nerede çekildi, oyuncuları kim? sorularının yanıtı vatandaşların yakından takip ettiği konular arasında yer alıyor. Komedi türünde ekrana gelecek olan film hakkında detaylar haberimizde.

Gösterime girdiği 2017 yılından beri büyük beğeni toplayan ve ses getiren Aile Arasında bu akşam Show Tv’de yayınlanacak. Akşam Tv keyfi yapmak isteyen vatandaşlar, Aile Arasında konusu nedir, oyuncuları kim gibi sorulara cevap arıyor. Ünlü oyuncu ev senarist Gülse Birsel tarafından kaleme alındı. Yönetmenliği Ozan Açıktan’ın yaptığı Aile Arasında hakkında detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.

AİLE ARASINDA KONUSU NEDİR?

21 yıllık ilişkileri aynı gün noktalanan nevrotik Fikret ile müzikhol vokalisti Solmaz komik bir tesadüfle tanışır. Solmaz’ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verince her şeyden korkan Fikret, kendini bir anda hayatının rolünü oynarken bulur. Aile arasında olması planlanan nikah, damadın ailesinin ısrarıyla büyüdükçe büyür. Bu ekip düğün hazırlıkları boyunca silahlı, geleneksel, kebapçı zinciri sahibi Adanalı aileyle anlaşabilecek ve bu düğün bir terslik çıkmadan yapılabilecek midir?

AİLE ARASINDA NEREDE ÇEKİLDİ?

İstanbul Silivri’de gerçekleşen çekimlerinin bazı bölümleri Adalar’da gerçekleşti. Çekimler 2017 yılında yapıldı.

AİLE ARASINDA OYUNCULARI KİM?

Komedi filmi Aile Arasında oyuncuları arasında Engin Günaydın, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar ve Su Kutlu vee Fatih Artman gibi isimler yer alıyor.  Diğer oyuncuların isimleri ise şu şekildie

Şevket Çoruh

Gülse Birsel

Derya Karadaş

Ayta Sözeri

Devin Özgür Çınar

Deniz Hamzaoğlu

Rıza Akın

Arif Erkin

Erdal Cindoruk

Ünal Yeter