Ahu Yağtu eski eşi Cem Yılmaz'ı icraya verdi

Cem Yılmaz ile eski eşi Ahu Yağtu arasındaki nafaka krizi büyüyor. Ahu Yağtu'nun dolarla almak istediği nafakayı Türk Lirası olarak yatıran Cem Yılmaz, bu davranışı sebebi ile icralık oldu. Ünlü komedyen kendisini icraya veren eski eşi Ahu Yağtu'nun bu hareketine karşılık olarak, başlatılan icra talebinin kaldırılmasını istedi.

Cem Yılmaz ile manken ve oyuncu Ahu Yağtu 2012 yılında evlenmişler ancak mutlulukları sadece 20 ay sürebilmişti. Kemal adını verdikleri bir oğulları da bulunan iki isim, şimdilerde nafaka davası yüzünden karşı karşıyalar. Mahkeme Cem Yılmaz'ın oğlu Kemal için aylık 10 bin dolar nafaka, eski eşi Ahu Yağtu için ise 500 bin dolar tazminat ödemesine karar vermişti. Ancak ünlü komedyen, tam sekiz yıl boyunca dolar ile ödediği nafakanın, dolar kurunun artış göstermesinden sonra azaltılması için İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuruda bulundu.

Eski eşi Ahu Yağtu'ya dava açan Cem Yılmaz, 40 bin TL ödemek istedi. Mahkeme bu isteği kısmen kabul ederek Yılmaz'ın 70 bin TL ödemesinin belirlenmesine hükmetti.

Fakat bu karardan memnun olmayan Yağtu, kararı İstinaf Mahkemesi'ne taşıdı. Cem Yılmaz ise mahkeme kararı kesinleşmeden 70 bin TL'yi yatırınca Yağtu soluğu icrada aldı. Bu harekete karşılık veren Yılmaz, icra sebebi olan nafakayı mahkeme kararına göre yatırdığını belirtti ve hakkında başlatılan icra işleminin kaldırılmasını talep etti.