Ahu Sungur'dan Cannes'a giden oyunculara eleştiri: Oyunculuk ünlü olma hali değil

Ünlü isim Ahu Sungur sosyal medya hesabından Cannes'da giden oyuncuları eleştirdiği bir yazı paylaştı. Abartılı ve dikkat çeken kıyafetlerle Cannes'a katılan oyuncuları hedef alan Ahu Sungur, ''Oyunculuk, kendini sergileme ve kim daha güzel ve ünlü yarışı da değildir. Mesleğim kıymetlidir.'' ifadelerini kullandı.

Son olarak Kirli Sepeti dizisine rol alan Ahu Sungur, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Günümüzde oyunculuğun, ünlü olmakla karıştırıldığını belirten Ahu Sungur, Cannes'da yürüyen Türk ünlülere de bir göndermede bulundu.

Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı manidar paylaşımda şunları yazdı:

"Oyunculuk çok kıymetli bir meslektir. Günümüzde; ünlülükle karıştırılır. Ün: genellikle iyi, üstün bir niteliğiyle herkesçe çok iyi bilinip tanınma durumudur. Oysa ki, günümüzdeki ünlülük durumunun 'Üstün bir niteliğe' sahip olma zorunluluğu barındırmadığı aşikardır maalesef... Gerçek oyuncular bir disiplinden gelirler. Performans sergilerler. Sergiledikleri performanslar niteliklidir. Oyunculuk, bir şekilde ünlü olma hali değildir. Oyunculuk, kendini sergileme ve kim daha güzel ve ünlü yarışı da değildir. Mesleğim kıymetlidir."