Ahmet Dursun'la tek celsede boşanmıştı... Asena Demirbağ'dan tepki çekecek 'adamlık' açıklaması! Ortalık karışacak

Eski futbolcu Ahmet Dursun ile geçtiğimiz kasım ayında tek celsede boşanan Asena Demirbağ, sosyal medya hesabından takipçileri ile soru-cevap etkinliği düzenledi. Asena Demirbağ, kendisine evlilikle ilgili yöneltilen soruya ''Keşke adam gibi biriyle evlenseydim'' yanıtını vererek gündeme geldi.

Survivor'a katılması ile adından söz ettiren Ahmet Dursun, kendisinden 19 yaş küçük Asena Demirbağ ile 2019 yılında dünyaevine girdi.

Kıraç'tan Eurovision itirafı: Katılmam için ısrar ettiler, ben reddettim

Ünlü çift, geçtiğimiz sene ilk çocuğunu kucağına aldı. Ancak ünlü çift, boşanma kararı aldı. Boşanmanın ardından Asena Demirbağ, büyük üzüntü yaşamıştı.

Takipçileri ile soru-cevap etkinliği düzenleyen Asena, "Keşke evlenmeseydim diyor musun?" sorusuna "Keşke adam gibi biriyle evlenseydim diyorum" yanıtını verdi.

Asena Demirbağ, 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak "Yani çok üzgünüm böyle olmamalıydı. Ortada küçük bir çocuk varken boşanmak bu kadar kolay olmamalı. Ben boşanmayı istemedim bunu daha önce de söyledim. Bazı şeyler var, hiçbir şey gözüktüğü gibi değil ama kızım için böyle olması gerekiyor. Boşanmaya razı değildim kabul etmek zorunda kaldım çok üzgünüm. Ben ailemi karşıma almıştım. Ona çok inandığım için çok sevdiğim için. Yarı yolda kalmış hissediyorum" demişti.

Günlerce hastanede tedavi görmüştü... Kadir İnanır'ın eski sağlığına kavuştu, günler sonra ilk kez görüntülendi