Adriana Lima doğum kilolarına veda etti! Spor ve diyetle eski haline döndü

Üçüncü kez anne olmanın sevincini yaşayan Adriana Lima, doğum kilolarından kurtuldu. Spor yaptığı anları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşan ünlü model Adrina Lima, kendine hayran bıraktı. Ünlü modelin paylaşımı büyük ilgi gördü.

Dünyaca ünlü top Adriana Lima, doğumdan sonra aldığı kilolarla magazin gündemine bomba gibi düştü. Andre Lemmers ile olan mutlu birlikteliğiyle adından söz ettiren ve geçtiğimiz yıl bebek sahibi olan model doğumdan 4 ay sonra ilk kez podyuma çıkınca kiloları ile çok konuşuldu.

Fazla kiloları ile sert eleştirilere maruz kalan ünlü model sıkı bir diyet ve spor programı ile kısa sürede zayıfladı. Eski formuna kavuşan ünlü model, sporda çekildiği kareyi sosyal medya hesabından yayınladı. İşte o paylaşım;

Geçtiğimiz ay FIFA Küresel Taraftar Elçisi olarak görevlendirilen Lima, dünyaca ünlü iç çamaşırı markasının yüzü oldu. Lima markanın yüzü olarak parfüm reklamında rol aldı. Yeniden setlere döndüğü için mutlu olduğunu belirten Lima, "Bu marka ailem gibi oldu." açıklamasında bulundu.

Adriana Lima setlere geri döndü! Dünyaca ünlü markanın yüzü oldu