Adile Naşit'i oynaması istenen Yasemin Yalçın'dan Cem Karaca setinden özel paylaşım

Adile Naşit'in yaşlılığını oynaması istenen şimdilerde ise Cem Karaca filminde Toto Karaca'yı oynayan usta sanatçı Yasemin Yalçın, Cem Karaca filminin setinden özel bir fotoğraf paylaştı.

Yasemin Yalçın yıllar sonra setlere dönmüş olmanın yoğunluğu ve heyecanı içerisinde. Cem Karaca'nın hayatını anlatan filmde Cem Karaca'nın annesi tiyatro sanatçısı Toto Karaca'yı oynayan Yasemin Yalçın, çekimler için bulunduğu Ses Tiyatrosu'ndan bir paylaşımda bulundu. Filmdeki rol arkadaşı Meral Çetinkaya ile poz veren sanatçı, paylaşımıyla beğeni topladı.

ADİLE NAŞİT'İ YASEMİN YALÇIN OYNASIN TALEBİ

Öte yandan Adile Naşit'in hayatının film olacağı açıklanmıştı. Naşit'i oynaması için pek çok isim ortaya atılırken, Adile Naşit'in yaşlılığını Yasemin Yalçın'ın oynaması istendi. Bu istek sonrası akıllara, yıllar evvel Naşit ile Yalçın hakkında çıkan "Adile Naşit'in genç kopyası..." haberi geldi.

Söz konusu haberde Naşit'in sahnede izlediği ve o zamanlar henüz 22 yaşında olan Yalçın için, "Bu kadar benzemek olmaz. Kendi öz kızım olsa ancak bu kadar benzeyebilir. Aman benim güzelim. Bana ne kadar da benziyorsun. Seni sahnede görünce, yıllar öncesini hatırladım. Görünümün olduğu kadar sanat kabiliyetin de benziyor. Sen büyük bir oyuncu olacaksın." ifadelerini kullandığı görülüyor.

İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Yalçın, henüz öğrenciyken Artiz Mektebi oyununda sahne almıştı.