Ada Masalı'nın yıldızları Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'dan aşk dolu poz... Beğeni yağmuruna tutuldu

Ada Masalı dizisi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz çiftinden yeni poz geldi. Ünlü oyuncular Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz aşk dolu pozlarını kalp emojisi ile paylaştı.

Star TV'de ekrana getirilmiş olan ve geçtiğimiz aylarda final yapan Ada Masalı dizisinin başrol oyuncuları Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan'ın arkadaşlığı kısa sürede aşka dönüştü.

İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü çift Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan'ın, birkaç ay önce aşk yaşadıklarını itiraf etmişti.

Aşkları ile parmakla gösterilen ünlü çift, sosyal medya hesaplarından yeni paylaşımda bulundu. Turan ile Navruz, fotoğraflarına kalp emojisi ekledi. Çiftin, paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Navruz, "Gerçekten o kadar çok şey yazılıyor ki, Ayça ile beraber şaşırarak okuyoruz. Şöyle söyleyeyim; güzel bir arkadaşlık kurduk, güzel bir partnerlik yaptık, iş olarak da arkadaş olarak da. Onun dışında farklı boyutta denemeye başladık, devam ediyoruz. Şu an gayet güzel gidiyor, mutluyuz" demişti.