Ada Masalı'nın yıldızı Ayça Ayşin Turan'dan olay yaratan poz! Beğeni butonu çöktü

Son olarak Ada Masalı dizisinde rol almış olan ve kendisi gibi oyuncu Alp Navruz ile aşk yaşayan Ayça Ayşin Turan'dan yeni paylaşım geldi. Siyah kombini ile kamera karşısına geçen Ayça Ayşin Turan, takipçilerinden tam not aldı. Turan'ın paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Sosyal medya kullanıcıları ''Yok böyle güzellik'' yorumunda bulundu.

Ada Masalı, Menajerimi Ara, Meryem ve Hakan: Muhafız gibi ses getiren projelerde rol alan Ayça Ayşin Turan, meslektaşı Alp Navruz ile yaşadığı aşkla adından söz ettiriyor. Başarılı kariyeri ile gündeme gelen Ayça Ayşin Turan, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor.

AYÇA AYŞİN TURAN'DAN YENİ PAYLAŞIM

Ünlü oyuncu Turan, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Siyah şortu ve file çorapları ile poz veren güzel oyuncu, sosyal medyayı salladı. Turan'ın paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Sosyal medya kullanıcıları "Sen en güzel insansın seni ne kadar çok sevdiğimi ve ne kadar güzel olduğunu tarif edemem ah sen benim mutluluğumsun" gibi yorumlarında bulundu. İşte Ayça Ayşin Turan'ın paylaşımı;