Ada Masalı'nın yıldızı Alp Navruz hakkında bilinmeyen gerçek ortaya çıktı! Meğer bugüne kadar hiç duyulmamış

Son olarak Ada Masalı dizisinde rol alan Alp Navruz partneri Ayça Ayşin Turan ile aşk yaşamaya başladı. Ayça Ayşin Turan ile olan ilişkisiyle magazin basınında sık sık yer alan Alp Navruz ile ilgili bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı.

Ayça Ayşin Turan ile Ada Masalı dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Alp Navruz, ilişkisini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Geçtiğimiz günlerde Etiler'de görüntülenen ünlü çiftten Alp Navruz, "İlişkimiz çok güzel gidiyor, mutluyuz" demişti.

ALP NAVRUZ HAKKINDA BİLİNMEYEN GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

1992 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Alp Navruz, hem oyunculuk performansı hem de özel hayatı ile gündeme geliyor. Yakışıklı oyuncu Navruz, hakkında bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı.

"Aşk Laftan Anlamaz", "Elimi Bırakma", "Fazilet Hanım ve Kızları", "Zümrüdüanka" gibi ses getiren projelerde rol alarak dikkatleri üzerine çeken Alp Navruz'un oyunculuğun yanı sıra şiir ve öykü yazdığı ortaya çıktı.

Yazmayı çok sevdiği öğrenilen Alp Navruz, şiirlerini ve öykülerini henüz yayınlamadı. Alp Navruz'un yazdığı şiirleri ve öyküleri ileride kitap haline getirmeyi düşündüğü de öğrenildi.