Ada Masalı dizisinde beklenmedik ayrılık

Ada Masalı dizisi yazın reytinglerde başarı sağlayan belirli projelerden biri oldu. Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın başrolü oldukları dizide, Cem Anıl Kenar'ın ayrılığı yaşanıyor.

Star TV'nin yaz dizilerinden Ada Masalı'nda Cem Anıl Kenar ayrılığı yaşanıyor. Dizide Hakan'ı canlandıran oyuncu, Instagram hesabında yaptığı paylaşımlar vedasını duyurdu. Oyuncunun paylaşımında yer alan ifadeler şu şekilde:

"Herkese merhaba, geçen hafta 9. bölüm itibariyle Ada Masalı'ndaki hikayem sona erdi. "Spoiler" vermemek için 10. bölümden sonra açıklama yapmayı uygun gördüm. Başta rol arkadaşlarım ve ekip arkadaşlarım olmak üzere yapımda ve yayında emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ve minnetlerimi sunarım.

Sığacık halkına gösterdikleri ev sahipliğinden ötürü teşekkür ederim. Hakan karakterini senaryoda yazıldığı ölçüde hayata geçirmeye çalıştım. Ben oynarken çok keyif aldım umarım sizler de seyrederken aynı keyfi almışsınızdır. En kısa zamanda yeni bir proje ile karşınızda olmayı umuyorum. Şimdilik hoşçakalın"