Ada Masalı'nın Alper'i Rami Narin kaç yaşında, nereli? Ada Masalı Alper kimdir?

Ada Masalı'nın Alper'i Rami Narin ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Star Tv'nin yeni yaz dizisi Ada Masalı ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Dizide başrolün en yakın arkadaşı olan Alper karakterinin kim olduğu merak ediliyor. Peki, Ada Masalı Alper kimdir? Ada Masalı'nın Alper'i Rami Narin kaç yaşında, nereli?

Star Tv ekranlarında yayınlanan Ada Masalı dizisi oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Dizinin başrol karakteri Poyraz'ın yakın arkadaşı Alper'in kim olduğu merak konusu oldu. Bu senenin Cornetto reklamında da tanınan Rami Narin, Ada Masalı'nda Alper karakterini canlandırıyor. Peki, Ada Masalı'nın Alper'i Rami Narin kaç yaşında, nereli?

ADA MASALI ALPER KİMDİR?

Alper, Ada'nın yakışıklı esnafı, Poyraz'ın sırdaşıdır.

RAMİ NARİN KİMDİR?

Rami Narin, 1993 Hatay doğumludur. 4 kardeşi vardır. Hatay'da Özel Zengi Koleji'ni bitirdikten sonra İstanbul'a gelip Beykent Üniversitesinden mezun oldu. Ardından çeşitli yerlerde oyunculuk eğitimleri aldı.

Cornetto reklamında da oynayan ünlü isim ilk olarak 2014 yapımı Ezra dizisinde Taylan karakteri ile yer aldı.

2018'de ise Ağlama Anne dizisinde Salih rolü ile yer almıştı. 2019 yılında Benim Adım Melek dizisi kadrosunda yer aldı. 2020'de Yeni Hayat dizisinde yer aldı.

Oyuncu şimdilerde ise Star TV ekranlarında yayınlanmakta olan Ada Masalı isimli dizide Alper karakterine hayat vermektedir.