Acun Ilıcalı'nın yeni dizisi uğuruyla geliyor! Kurtlar Vadisi'nin yıldızıyla anlaştıklarını duyurdular!

Acun Ilıcalı'nın yeni dizisine uğur getirecek isim geliyor. Sıfırıncı Gün dizisi TV 8 ekranlarında yeni sezona damgasını vurmaya geliyor. Acun Medya'nın yapımcılığını üstlendiği dizi çok yakında başlıyor. Bu süreçte dizinin kadrosuna bomba isimler dahil oluyor. Kurtlar Vadisi'ndeki Şahin Ağa rolüyle çok sevilen usta oyuncu Turgay Tanülkü dizinin kadrosuna son katılan isim oldu.

TV 8 ekranlarında yepyeni bir dizi izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Acun Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Sıfırıncı Gün dizisinin başrolü Engin Öztürk oldu. Senaryosunu Atasay Koç'un kaleme aldığı diziye iki ünlü isim daha dahil oldu. Kurtlar Vadisi'nde oynadığı Şahin Ağa karakteriyle milyonların gönlüne taht kuran usta oyuncu Turgay Tanülkü, Sıfırıncı Gün dizisinin kadrosuna dahil oldu. Yaşanan bu gelişme izleyicileri heyecanlandırdı.

İKİ İSİM DAHA KATILDI

Sıfırıncı Gün dizisi için geri sayım başladı. Heyecanla beklenen diziye iki ünlü isim daha dahil oldu.

İŞTE USTA OYUNCUNUN YENİ ADRESİ

Kurtlar Vadisi'nde oynadığı Şahin Ağa karakteriyle çok sevilen usta oyuncu Turgay Tanülkü, Sıfırıncı Gün dizisinin kadrosuna katıldı.

Kurtlar Vadisi'nin Cerrahpaşalı Halit'i 5.5 yıl sonra açıkladı! EDHO'ya gelmemi çok istediler ama...

EDHO'NUN YILDIZI SIFIRINCI GÜN'DE...

Öte yandan Savaş Öztürk diziye katılan diğer isim oldu. İki ünlü isim de önemli karakterlere hayat verecek.

TURGUT TANÜLKÜ KİMDİR?

Turgay Tanülkü 18 Temmuz 1953 tarihinde Uşak'ta doğdu. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Yüksek Bölümünden 1976'da mezun oldu. Aynı yıl Ankara Devlet Tiyatrosu'nda göreve başladı.

1970-71 döneminde Leningrad'da Tiyatro Akademisi'nin drama kurslarına katıldı ve Psikojimnastik eğitimi aldı. Turgay Tanülkü; körler okulu, çocuk ıslahevleri ve Türkiye'de 8 bölge cezaevinde tiyatro grupları kurdu.

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Şahin Ağa karakteri ile hafızalara kazınmıştır. 2015-2021 yılları arasında atv'de yayımlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yine Şahin Ağa adlı karakteri canlandırdı.