Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Çağla Altunkaya'nın Altın Kelebek elbisesi fiyatıyla bile ortama damga vurdu!

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Çağla Altunkaya, Altın Kelebek'e utangaç tavırları ile damga vurmuştu. O gece için Çağla Altunkaya'nın tek konuşulacak yanının utangaçlığı olmadığı ortaya çıktı. Acun Ilıcalı'nın sevgilisi, Altın Kelebek için seçtiği elbiseye dudak uçuklatan bir ücret ödedi.

Acun Ilıcalı eşi Şeyma Subaşı'dan boşandıktan sonra Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlamıştı. Bu ilişkisini magazine çok taşımadan sessiz ve sakin bir şekilde yaşamayı seçen Acun Ilıcalı, sevgilisi Çağla Altunkaya ile son olarak Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde görüntülenmişti.

Çağla Altunkaya gece boyunca utangaç tavırları ile dikkat çekmişti. Acun Ilıcalı ise bu anlarda sevgilisine müdahalede bulunmuştu. O gece Çağla Altunkaya'nın üzerinde olan siyah elbise, fiyatıyla dudak uçuklattı.

ACUN ILICALI'NIN SEVGİLİSİ ÇAĞLA ALTUNKAYA'NIN ALTIN KELEBEK ELBİSESİ FİYATIYLA ŞOKE ETTİ

TV100'de yer alan habere göre; Çağla Altunkaya gecede giydiği siyah elbisesi için tamı tamına 42 bin 450 TL ödedi. Sosyal medyada da gündem olan elbise için, "Yengeye feda olsun", "Yeni bir Şeyma", "Acun sağ olsun" şeklinde yorumlar yapıldı.