Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı'nın 8 aylık bebeğinin fotoğrafı ortaya çıktı!

Geçtiğimiz aylarda ilk çocuğunu kucağına alan Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı ilk kez paylaşım yaptı. Bebeğiyle objektiflere poz veren Banu Ilıcalı'nın paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi görürken beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Banu Ilıcalı, 2020 yılının Temmuz ayında ilk çocuğu Begüm'ü kucağına aldı. Banu Ilıcalı, basından uzakta bir hayat sürmeye özen gösterirken özel hayatını paylaşmaktan geri duruyor.

Instagram hesabından sadece ailesi ve yakın çevresinin isteklerini kabul eden Banu Ilıcalı'dan beklenen hamle geldi.

Kardeşi Yasemin ve kızı Begüm ile verdiği pozu paylaşan Ilıcalı, sosyal medyanın gündemine oturdu. 8 aylık kızı ve kardeşi ile paylaşım yapan Banu Ilıcalı'nın pozu kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Banu Ilıcalı'nın paylaşımının ardından kızının fotoğrafı sosyal medyada hızla yayıldı.

BANU ILICALI'NIN DOĞUM GÜNÜN KUTLAMIŞTI

Acun Ilıcalı, kızı Banu Ilıcalı'nın doğum gününü sosyal medyada yaptığı şu paylaşım ve notla kutlamıştı: "Benim ilk göz ağrım, canım kızım, iyi ki doğmuşsun iyi ki benim kızım olmuşsun... Allah herkese senin gibi bir evlat nasip etsin :) Nice mutlu seneleri beraber geçirelim"