Acun Ilıcalı'nın jürisi Murda'ya Tarkan'dan şoke eden hamle! 'Ya klibi kaldırın ya da size dava açacağız'

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen'de yayınlanacak olan O Ses Türkiye Rap'in jüri koltuğunda oturan rapçi Murda, ''Napıyon Lan'' şarkısının klibinde ufak bir sahnede yüzüne Tarkan'ın kafasını koymuştu. Tarkan'ın ekibi ünlü rapçi ile bağlantı kurdu ve 'Ya klibi kaldıracaksınız ya da size dava açacağız' dedi.

O Ses Türkiye Rap jüri koltuğunda oturan Murda’nın yaklaşık 7 ay önce kliplendirdiği Napıyon Lan adlı şarkısında Felemenkçe "Ik doe nu Tarkan-dingen in m'n eigen land" (Şimdi kendi ülkemde Tarkan gibi iş yapıyorum) ifadelerini kullanmıştı. Klipte bir sahne ise Tarkan'ı rahatsız etti.

Hazırlanan klipteki bir sahnede de Murda'nın görüntüsünün üzerine Tarkan'ın yüzü monte edildi. Megastar Tarkan'ın ekibi Murda ile iletişime geçti. Klibin yayından kaldırılmasını isteyen ekip, "Ya klibi kaldıracaksınız ya da size dava açacağız" dedi. Ünlü rapçinin ekibe "Hollanda'daki yapım şirketimle görüşün" yanıtını verdiğini söyledi. Murda daha sonra Tarkan ve ekibinin bu konuda bir adım atmadığını dile getirdi.