Acun Ilıcalı'dan güldüren Emre Belözoğlu ve Ömer Faruk Yurtseven paylaşımı: Boyları dengelemek vakit aldı

Acun Ilıcalı'nın teknik direktör Emre Belözoğlu ve basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven ile sosyal medya hesabından takipçilerine sunduğu fotoğrafları görenleri güldürdü. Acun Ilıcalı, Emre Belözoğlu ve Ömer Faruk Yurtseven ile birlikte yer aldığı gönderisine ''Boyları dengelemek vakit aldı'' yazdı. Ünlü televizyoncunun esprili paylaşımı sosyal medyada ilgi gördü. İşte çok konuşulan o paylaşım...

Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko karşılaşması öncesi Acun Ilıcalı, Emre Belözoğlu ve basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven'le çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Ilıcalı'nın esprili paylaşımına "Boyları dengelemek vakit aldı" notunu düşmesi takipçilerini güldürdü.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan Basketbol Süper Ligi play-off final serisi dördüncü maçında Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya geldi. Ünlü televizyoncu ve İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Başakşehir'in teknik direktörü Emre Belözoğlu ile maçı birlikte takip etti.

"BOYLARI DENGELEMEK VAKİT ALDI"

Nefes kesen basketbol karşılaşması öncesi Acun Ilıcalı, Instagram hesabından yaptığı esprili paylaşım ile dikkat çekti. İşte o paylaşımdan kareler...

Emre Belözoğlu ve Ömer Faruk Yurtseven'le çekilmiş fotoğraflarını paylaşan Acun Ilıcalı, "Boyları dengelemek vakit aldı" notunu düştüğü karesinde boy farkına dikkat çekerek hayranlarını güldürdü.

Hande Erçel biten Kaan Yıldırım ilişkisi hakkında ilk kez konuştu: Her zaman arkadaşımdı, arkadaşım kalacak

Hande Soral'dan oğlu Ali ile ayna pozu! Ünlü oyuncunun paylaşımı büyük ilgi gördü

Aleyna Tilki "Bana yapılanları bir konuşsam..." dediği paylaşımıyla olay oldu