Acun Ilıcalı'dan kemer sıkma politikası! Survivor çekimlerine bakın nerede devam edecek

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın ekonomik sıkıntılar yaşadığı ve reklam gelirlerinde beklenmedik bir düşüş yaşadığı iddia edildi. Kemer sıkma politikası uygulayacağı konuşulan Acun Ilıcalı'nın, Survivor'u Türkiye'de çekeceği ve Düzce'den 50 dönümlük arazi aldığı öne sürüldü. Acun Ilıcalı'dan konuya ilişkin açıklama geldi.

Son dönemin en popüler programlarını yapan ve izleyenleri ekran başına kilitleyen Acun Ilıcalı'nın reklam gelirlerindeki düşüşler nedeniyle ekonomik olarak sarsıldığı haberleri gündeme geldi.

Dominik Cumhuriyeti'nde çekimlerinin gerçekleştirildiği Survivor'ın hakkında yeni bir karar aldı. Büyük bir prodüksiyon gerektiren ve yüksek meblağlar harcanan Survivor konusu ele alındı. Acun Ilıcalı'nın giderleri azaltmak için yarışmayı Türkiye'de çekmeye karar verdiği iddiaları gündemde bomba etkisi yarattı.

Medyaradar'da yer alan habere göre, Acun Ilıcalı'nın çekimleri Türkiye'ye taşıyacağı, bunun için ise Düzce'nin Gölormanlı köyünde 50 dönümlük bir çiftlik arazisini 18 milyon TL'ye satın aldığı öğrenildi. Acun Ilıcalı'dan konuyla ilgili açıklama gelmezken yerel gazetelerde ve internet sitelerinde satışın gerçekleştiği konusunda haberler paylaşılmaya başlandı.

Acun Ilıcalı hakkında çıkan haberler hakkında henüz bir açıklamada bulunmadı.