Acun Ilıcalı'dan gençlere tavsiye: 30 yaşına kadar doğru dostu bulun

Şimdilerde Survivor All Star programı ile gündemden düşmeyen ünlü yapımcı ve televizyoncu Acun Ilıcalı, katıldığı bir forumda gençlere tavsiyelerde bulundu. Acun Ilıcalı, ''30 yaşınıza kadar yapacağınız en önemli şey doğru dostlarınızı bulmaktır'' şeklinde konuştu.

AA

İİş İnsanı Acun Ilıcalı, Antalya'da düzenlenen bir forumda gençlere, "30 yaşınıza kadar yapacağınız en önemli şey doğru dostlarınızı bulmak, gerçek arkadaşları bulmak. Yalnızlaşmayın. Arkadaşlarınızı yanlış seçmişseniz hemen oyuncu değiştirin." tavsiyesinde bulundu.

Acun Ilıcalı ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim'in katılımıyla #ADFYouth (ADF Gençlik) oturumu düzenlendi.

Çok sayıda gencin katıldığı programda Acun Ilıcalı, gençlerin sorularını yanıtladı. Ilıcalı, gençlere umutlarını kaybetmemeleri, hayata pozitif tarafından bakmaları ve sağlıklı olmanın kıymetini anlamaları tavsiyesinde bulundu.

Muhabirlikten bugünkü geldiği pozisyon sürecini anlatan Ilıcalı, gençlere "arkası dolu risk almalarını" önerdi. Almanya'da yeni bir kanal aldıklarını kaydeden Ilıcalı, bunun heyecanı içinde olduklarını söyledi.

Ilıcalı, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Tüm dünyada konuşulan konuların merkezinde, en büyük savaşların ortasında arabulucu olarak yer aldığını" belirterek, Türkiye'nin gücünü "sonuna kadar hissettirdiğine" işaret etti.

Gençlere tavsiyelerde bulunan Ilıcalı, "30 yaşınıza kadar yapacağınız en önemli şey doğru dostlarınızı bulmak, gerçek arkadaşları bulmak. Yalnızlaşmayın. Arkadaşlarınızı yanlış seçmişseniz hemen oyuncu değiştirin." dedi.