Acun Ilıcalı ve eski eşi Zeynep Yılmaz yıllar sonra aynı karede! Leyla'nın mezuniyeti bir araya getirdi

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile Zeynep Yılmaz'ın evliliğinden dünyaya gelen Leyla Ilıcalı, liseden mezun oldu. Leyla Ilıcalı'nın mezuniyeti nedeniyle eski eşler Acun Ilıcalı ile Zeynep Yılmaz bir araya geldi. Eski eşlerin yan yana geldiği fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.

Acun Ilıcalı'nın 2003 yılında nikah masasına oturduğu ve 2016 yılında boşanma kararı aldığı Zeynep Ilıcalı ile evliliğinden doğan kızı Leyla Ilıcalı, 18 yaşına geldi. Acun Ilıcalı ile Zeynep Yılmaz, liseden mezun olan kızları Leyla Ilıcalı'yı yalnız bırakmadı.

Ayça Çağla Altunkaya ile yaşadığı aşkla sıkça adından söz ettiren Ilıcalı ile Yılmaz, yıllar sonra bir araya geldi. Instagram'da 14 milyon takipçisi olan Ilıcalı, kızı ve eski eşiyle verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.

Ilıcalı, paylaşımında "Canım kızım ne çabuk büyüdün de mezuniyetini kutladık...Öğretim hayatının babanın başaramadığı başarılarla dolu olacağından şüphem yok :) Seni çok seviyorum." ifadelerine yer verdi. Ünlü televizyoncunun paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

İşte Acun Ilıcalı ve Zeynep Yılmaz'ın yer aldığı o karelerler;