Acun Ilıcalı uyarmaktan bıktı... Survivor Çağrı diskalifiye edildi iddiası sosyal medyayı salladı

Format olarak uzun yıllardır büyük ilgi gören ve yakından takip edilen Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler'de tansiyon bir an olsun düşmüyor. Survivor'da diskalifiye iddiaları konuşulmaya başlandı. Yarışma içinde agresif tavırları ile sık sık uyarılan Çağrı Atakan'ın yarışmadan diskalifiye edildiği iddiası gündeme geldi.

Kurduğu Exxen platformu ile son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan ünlü televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüer'den bir ismi diskalifiye ettiği iddialarıyla gündeme geldi.

Takım arkadaşları ve rakipleri ile sık sık tartışma yaşayan Ünlüler takımının fenomen isimlerinden Çağrı Atakan'ın yarışmadan diskalifiye edildiği öne sürüldü. Uyarılara rağmen tartışmalarına devam ettiği için ikaz edilmeden yarışma ile ilişiği kesildiği öne sürülen Atakan, adadaki hayallerine sona yaklaşamadan veda etti.

Survivor'un geçtiğimiz gün yayınlanan bölümünde Dora ve Doğan arasında yaşanan tartışmaya takım arkadaşları da dahil olmuş ve Çağrı tartışma esnasında Poyraz'ın eline vurarak temasta bulunmuştu.

Yaşanan olayın ardından Acun Ilıcalı, Çağrı'yı uyarmış, "O hareket hiç hoş bir hareket farkındasın değil mi? Yarışma kuralları var sen sinirini burada deşarj etme." diyerek sert uyarıda bulunmuştu.