Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı en son haberleri nedir Şeyma Acun boşandı mı son durum nedir

Magazin dünyasının gözde çifti Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı son dakika Acun Şeyma Subaşı boşanıyor mu? Magazin dünyasının gözde çifti, evlilikleri sansasyon yaratan Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı evliliği hakkında çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Twitter’da gündem olan Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı boşanıyor mu iddiası araştırılmaya başlandı. Uçankuş sitesinin verdiği habere göre; bir süredir aralarının pek iyi olmadığı ve boşanma konusunu günlerdir aralarında masaya yatırdıkları öğrenilen Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı çifti sonunda kararını verdi. İddiaya göre ikilinin bu gece dostça ve arkadaşça ayrılma konusunda net bir karara vardıkları ve bu hafta içinde mahkemeye giderek anlaşmalı boşanmayla ayrılacakları öğrenildi. Boşanmanın birkaç gün içerisinde gerçekleşeceği de kulislerde konuşulan konular arasında. ‘Var Mısın Yok Musun’ adlı yarışma programından sonra Acun Ilıcalı ile yakınlaşmaya başlayan Şeyma Subaşı, ‘Yok Böyle Dans’ adındaki yarışmada kostüm tasarımcısı olarak görev aldı. 2017 yılında ise Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı evlendi. Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı çiftinin ‘Melisa’ adında kızları var. Bir süredir aralarının pek iyi olmadığı ve boşanma konusunu günlerdir aralarında masaya yatırdıkları öğrenilen Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı çifti sonunda kararını verdi. İddiaya göre ikilinin dün itibariyle dostça ve arkadaşça ayrılma konusunda net bir karara vardıkları öğrenildi. Acun ve Şeyma Ilıcalı anlaşmalı olarak boşanıyor. Şeyma Subaşı sosyal medya hesaplarından boşanma haberlerine yapılan 'hayırlı olsun' yorumlarını beğeniyor. Acun Ilıcalı'nın boşanma haberlerini doğrulamasının ardından Şeyma Subaşı açıklamalara sessiz kalmış, sosyal medyadaki 'hayırlı olsun' yorumlarını beğenmişti. Subaşı, açıklama sonrasında yaptığı ilk paylaşımda bu olaylara yer vermemesi dikkat çekti. Acun Ilıcalı'nın evliliğinin bitmesine sebep olarak gösterilen Deren Talu instagram hesabından açıklama yaptı ve ilişki iddiasını yalanladı. Deren Talu paylaşımında Acun Ilıcalı'nın anne ve babasının arkadaşı olduğunun altını çizdi.

Magazin dünyasının gözde çifti Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı boşandı mı? Acun Şeyma Subaşı ayrılık haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı son dakika haberleri magazin dünyasını yakından takip eden kişiler tarafından araştırılıyor. Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı ile sekiz yıllık bir birlikteliğin ardından 2017 yılında nikah masasına oturmuştu. Çiftin melisa isminde bir de kızları bulunuyor. Şeyma Subaşı son zamanların en çok konuşulan takip edilen aynı zamanda eleştirilen isimlerinden biri olmuş ve sosyal medya hesaplarında hatırı sayılır bir takipçi kitlesine ulaşmıştı. Fakat Acun ve Şeyma Subaşı hakkında çıkan boşanma iddialarının pek çok kişi tarafından doğrulandığı da biliniyor. Şeyma Subaşı ise haklarında çıkan boşanma haberleriyle ilgili sorulan sorulara olumlu ya da olumsuz herhangi bir yanıtta bulunmadı. İlişkileriyle gündeme bomba gibi düşen evlilikleriyle gündemde kalmaya devam eden Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı hakkındaki boşanma iddiaları doğru çıktı! Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı boşanıyor! Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı hakkında bomba iddia! Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın evliliği üzerinde şu sıralar kara bulutlar dolaşıyor. Geçen sene evlenen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın boşanacağı iddia edildi. Kanal D'de yayınlanan 2.Sayfa programının sunucularına mesajla ulaşan Acun Ilıcalı, 'Boşanıyoruz, haberler doğru' dedi. Acun Ilıcalı'nın boşanma haberlerini doğrulamasının ardından Şeyma Subaşı açıklamalara sessiz kalmış, sosyal medyadaki 'hayırlı olsun' yorumlarını beğenmişti. Subaşı, açıklama sonrasında yaptığı ilk paylaşımda bu olaylara yer vermemesi dikkat çekti.

Deren Talu'dan olay ilişki açıklaması Acun Ilıcalı ev almış deniyordu

ACUN ILICALI VE ŞEYMA SUBAŞI NEDEN BOŞANIYOR - TIKLA ÖĞREN 

DERİN TALU KİMDİR KAÇ YAŞINDA - TIKLA ÖĞREN 

Çağatay Ulusoy'dan Şeyma Subaşı açıklaması: Hem Acun Abi hem de Şeyma arkadaşımdır 

Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı Çifti dün 1 yıl 2 ay süren evliliklerini Silivri Aile Mahkemesi'nde 8 dakika süren duruşmanın ardında noktalamıştı. Boşanmanın gerekçesi olarak Şeyma Subaşı'nın Çağatay Ulusoy'la yakınlaşması gösterilmişti. Şeyma Subaşı ise bu iddialara sosyal medya hesabından mesaj yayınlayarak "Çağatay Ulusoy ile olan arkadaşlığım yakın çevrem tarafından gayet iyi bilinir, bu arkadaşlığın başka tarafa çekilme çabası son derece çirkindir" demişti. Bu açıklamadan sonra kızı Melisa ile tatile çıkan Şeyma Subaşı İstanbul'u terketti. Hemen ardında ise bomba bir açıklamada Çağatay Ulusoy'dan geldi.

Büyük bir aşkla geçtiğimiz Eylül ayında evlenen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, dün 9 yıllık birlikteliklerine noktayı koydu. Ünlü çiftin boşanma haberi gündeme bomba gibi düşerken herkes ayrılığın sebebini merak eder oldu.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın boşanma haberlerinin çıkmasının ardından, evliliğin ihanet nedeniyle bittiği dedikoduları ortada dolaşmaya başlamış, "Gelinim Olur musun?" programı ile tanınan Sinem Umaş, Twitter'da Şeyma Subaşı ile Çağatay Ulusoy'un aşk yaşadığını iddia etmişti.

Haberlerin ardından ilk açıklama Şeyma Subaşı'dan gelmiş sosyal medya hesabından ""Çağatay Ulusoy ile olan arkadaşlığım yakın çevrem tarafından gayet iyi bilinir, bu arkadaşlığın başka tarafa çekilme çabası son derece çirkindir" açıklamasını yapmıştı.

Sessiziliğini koruyan Çağatay Ulusoy, sosyal medya hesabı üzerinden bu iddialara ateş püskürdü.

Ulusoy, sosyal medya üzerinden iddiaları yalanlayan açıklama yaparak "Hem Acun abi, hem de Şeyma arkadaşımdır. Birkaç gündür devam eden çirkin iftiraların son bulmasını dilerim" dedi.

Şeyma Subaşı İstanbul'u terk etti

Acun Ilıcalı ile olan 14 aylık evliliğini dün Silivri Adliyesi'nde sonlandıran Şeyma Subaşı İstanbul'u terk ettiğini açıkladı. Acun Ilıcalı ile olan 14 aylık evliliğini dün Silivri Adliyesi'nde sonlandıran Şeyma Subaşı, ayrılıktan sadece birkaç saat sonra Bebek'te bulunan mekanına gitmiş ve burada çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

'BYE BYE İSTANBUL'

Şeyma Subaşı neredeyse apar topar İstanbul'dan ayrıldı. Boşanmasının üzerinden 24 saat geçmeden kendisini havalimanına atan Şeyma Subaşı, kızı Melisa'yı valizinin üzerinde taşırken çektiği videoyu Instagram hesabından ''Bye bye İstanbul'' notuyla paylaştı.

Deren Talu'dan olay ilişki açıklaması Acun Ilıcalı ev almış deniyordu

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu ile Acun Ilıcalı hakkında inanılmaz bir dedikodu ortaya atıldı, açıklama Deren Talu'dan geldi. Önce Acun Ilıcalı ve Deren Talu hakkındaki iddiayı verelim. Şeyma Subaşı ile boşanan Acun Ilıcalı hakkında yeni aşk iddiası ortaya atıldı. İddianın başrolünde ise Defne Samyeli'nin 22 yaşındaki kızı Deren Talu bulunuyordu.

Dedikodulara göre çapkınlığı tescilli olan ünlü medya patronu gönlünü Deren Talu'ya kaptırdı. Mankenlik yapan Deren Talu için Acun Ilıcalı'nın Londra'da bir ev aldığı iddia edildi.

DEREN TALU'DAN AÇIKLAMA

Acun Ilıcalı'nın evliliğinin bitmesine sebep olarak gösterilen Deren Talu instagram hesabından açıklama yaptı ve ilişki iddiasını yalanladı. Deren Talu paylaşımında Acun Ilıcalı'nın anne ve babasının arkadaşı olduğunun altını çizdi.

Acun Ilıcalı'dan ilk açıklama:

“Her evlilikte boşanmada var. Biz de Şeyma ile evliliğimizi kurtarmak için açıkçası birkaç kere denedik konuştuk kurtaramadık. Buna insani yönden bakmanızı istiyorum. Denedik olmadı… Sonuçta ikimiz için de demek hayırlısı böyle. Popülerliğimizden kaynaklanan çirkin dedikodular olabilir. Sonuçta biz de kendi aramızda küçük bir aileydik olmadı, yürütemedik. Yürümedi hayırlısı olsun. İddiaların hepsi çirkin. Severek evlendik yürütemedik, saygı ile ayrıldık.”

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı boşanmak için adliyeye geldi

Geçen sene Fransa'da dünyaevine giren Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdi. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, boşanmak için Silivri Adliyesi'ne geldi. Adliyeye birlikte gelen çiftin neşeli oldukları görüldü Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı boşanmak için Silivri Adliyesi'ne geldi. Adliyeye aynı araçla gelen Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı gülerek gazetecileri selamladı.

Kararı Acun Ilıcalı'nın aldığı iddia edilirken, söylentilere göre temmuz ve ağustos ayından bu yana çiftin gündeminde boşanma konusu vardı, ancak Acun Ilıcalı evliliğini kurtarabilmek için 4-5 ay daha direndi.

ŞEYMA, BOŞANMA YORUMLARINI BEĞENDİ

Şeyma Subaşı sosyal medya hesaplarından boşanma haberlerine yapılan 'hayırlı olsun' yorumlarını beğeniyor.

"GÜNAYDIN" PAYLAŞIMI YAPTI

Acun Ilıcalı'nın boşanma haberlerini doğrulamasının ardından Şeyma Subaşı açıklamalara sessiz kalmış, sosyal medyadaki 'hayırlı olsun' yorumlarını beğenmişti. Subaşı, açıklama sonrasında yaptığı ilk paylaşımda bu olaylara yer vermemesi dikkat çekti.

ACUN ILICALI VE ŞEYMA SUBAŞI BOŞANIYOR

Bir süredir aralarının pek iyi olmadığı ve boşanma konusunu günlerdir aralarında masaya yatırdıkları öğrenilen Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı çifti sonunda kararını verdi. İddiaya göre ikilinin dün itibariyle dostça ve arkadaşça ayrılma konusunda net bir karara vardıkları öğrenildi. Acun ve Şeyma Ilıcalı anlaşmalı olarak boşanıyor. Şeyma Subaşı sosyal medya hesaplarından boşanma haberlerine yapılan 'hayırlı olsun' yorumlarını beğeniyor.

 ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR?

Şeyma Subaşı, Samsun’da 2 Temmuz 1990 tarihinde dünyaya geldi. 1.74 cm uzunluğunda olan ve 50 kilogram ağırlığında olan Subaşı, 2008 yılında Miss Turkey yarışması ile şöhret basamaklarını tırmanmaya başladı. 16 yaşında katıldığı bu yarışma, Subaşı’nın hayatında önemli bir yer edindi. Ünlü tasarımcılar, moda defilelerinde kendisine yer verdi ve bunun neticesinde üniversite eğitimini de kariyerine uygun bir şekilde seçti. İstanbul Aydın Üniversitesi’nde Moda Tasarım Programı’ndan mezun olan Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı’nın sunduğu ‘Var mısın Yok Musun ‘ adlı yarışma programına katılarak 69 bin TL kazandı.

‘Var Mısın Yok Musun’ adlı yarışma programından sonra Acun Ilıcalı ile yakınlaşmaya başlayan Şeyma Subaşı, ‘Yok Böyle Dans’ adındaki yarışmada kostüm tasarımcısı olarak görev aldı. 2017 yılında ise Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı evlendi. Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı çiftinin ‘Melisa’ adında kızları var.

ACUN ILICALI

29 Mayıs 1969 tarihinde Erzurum'un Aziziye ilçesinden olan bir ailenin oğlu olarak Edirne'de doğmuştur.

Annesinin adı İlknur ve annesi kooperatifler il müdürüydü. Babasının adı Ergün ve babası müteahhitti. Ömer Cenker Ilıcalı adında bir abisi vardır. Ağabeyinin okula gitmesini kıskandığı için 5 yaşında okula başlamıştır. O yüzden okulu hep oyun sandığını söylemiştir.

İlkokul ve ortaokulu Edirne İstiklâl İlkokulu'nda tamamlamıştır. 10 yaşında Kadıköy Anadolu Lisesi'ni kazanmıştır. Okumak için anneannesinin yanına, İstanbul'a gitmiştir. Ailesinden uzak olduğu için derslerinden kopmuştur. Daha sonra annesinin tayini İzmit'e çıkmış ve ailesi İstanbul'a taşınmıştır.

Lise döneminde derslerden koptuğu için ders çalışsın diye odaya kapatılmıştır. Odaya kapatıldığında; kitaptaki harflerden lig kurup, onlara maç yaptırdığını söylemiştir. İstanbul Üniversitesi İngilizce öğretmenliği bölümünü kazanmıştır. Üniversite hayatı 7 yıl sürmüştür. Ancak okulu bitirememiştir. Babaanne ve dedesini trafik kazasında kaybetmiştir.

19 yaşında evlenmiştir. Evlendikten sonra bütün arkadaşlarının kendi evinde buluştuğunu söylemiştir. Evinde arkadaşlarıyla buluştuğu bir gün; evi polis bastığını, polislerin balkondan girdiğini ve evdekilerin oyun oynadığını görünce gittiklerini söylemiştir. Evliliğinde bir kız çocuğu olmuştur. Eşi ve kendisi öğrenci olduğu için onlara babası bakmıştır.

Babasının verdiği apartman aidatlarını harcadığını, eve gelen haciz kağıdının atıldığını söylemiştir. Bir gün televizyon izlediği sırada kapının açıldığını, haciz memurlarının gelip televizyonu alıp gittiklerini, televizyonu teslim ettikleri kişinin kendi takımının kalecisi olduğunu ve televizyonun bir saat sonra geri geldiğini söylemiştir.

Bir gün anne ve babası, kızını da alıp, Bodrum'a doğru yola çıkmıştır. Balıkesir'de akşam saatlerinde Ergün Ilıcalı sakin bir şekilde konvoyu sollarken bir anda karşısına 180 km hızla gelen bir araç çıkmış ve kafa kafaya çarpışmışlar. O anda Ergün Ilıcalı ve İlknur Ilıcalı ölmüştür. Acun Ilıcanın kızının vücudunda 18 ayrı yerde kırık oluşmuştur.

Acun Ilıcalı, anne ve babasının ölüm haberinden sonra; travma geçirmiş, bir yıl boyunca evden çıkmamış ve eşinden boşanmıştır. 1994 yılında Bağdat caddesinde ağır bir motosiklet kazası geçirmiştir. Motosiklet kazasında sol kolu kırılmış, arkasında oturan arkadaşını kaybetmiştir. 36 dikiş atılan ameliyattan sonra sol koluna platin takılmıştır.

Anne ve babasından kalanları iki yılda tüketmiştir. 1995 yılında Bağdat caddesine bir kot dükkanı açmıştır. Fakat kısa sürede batmıştır. O dönemde sıfır lirası olduğunu, arkadaşları sayesinde parası olmadığını hissetmediğini söylemiştir. Üniversiteden Esat adında bir arkadaşıyla kaldığı sıralarda hava alanınına giderken Show Tv binasını görmüştür. Yanında üniversiteden arkadaşı Esat'ta vardır.

1996 yılında çocukluk arkadaşı Göktuğ Sevinçli'nin o dönem Show Tv'de spor servisinde çalıştığını öğrenince onu arayıp "Bizde Esatla beraber gelelim" cevabına karşın Göktuğ Sevinçli'de "Gelin burası çok güzel" diyince İrfan Şahin'i ziyaret etmiştir.

İrfan Şahin, onları o dönem spor müdürü olan İlker Yasin ile tanıştırmıştır. İlker Yasin, Acun Ilıcalı ve arkadaşının futboldan çok iyi anladığını muhabbet ederken anlamıştır. İlker Yasin, Acun Ilıcalı ve arkadaşının Show Tv'de çalışmasını istemiştir. Böylelikle Acun Ilıcalı stajyer kadrosunda işe başlamıştır. Fenerbahçe taraftarı olmasına rağmen Beşiktaş muhabirliği yapmıştır.

Televizyonculuğa Show Tv'de Beşiktaş muhabirliği ile başlamıştır.2002 yılında "Acun Firarda" adlı gezi-eğlence içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmaya başlamıştır. Programda Acun Ilıcalı'ya kameraman Feridun, Çaykun Ertan ve Esat Yöntunç yardımcı olurken, Şebnem Schaefer'de programın moda bölümü için ekipte yer almıştır. 2006 yılında program sona ermiştir. 2006 yılında "Acun Medya" adlı şirketi kurmuştur.

2004-2006 yılları arasında "Fear Factor" adlı korku-gerilim içerikli televizyon programının; 2007-2010 yılları arasında "Var mısın Yok musun" adlı yarışma içerikli televizyon programının; 2006 yılında "Survivor Türkiye" adlı yarışma içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmıştır. 2007-2008 yılları arasında "Yoksa Rüya mı?" adlı aktüel içerikli televizyon programının; 2008-2014 yılları arasında "Söyle Söyleyebilirsen" adlı ses yarışması içerikli televizyon programının yapımcılığını yapmıştır.

2009 yılında "Devler Ligi" adlı futbol içerikli televizyon programının; 2009 yılında "Yetenek Sizsiniz Türkiye" adlı yetenek yarışması içerikli televizyon programının; 2010-2011 yılları arasında "Yok Böyle Dans" adlı dans yarışması içerikli televizyon programının; 2011 yılında; "O Ses Türkiye" adlı ses yarışması içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmıştır.

Çalışanlarıyla birlikte "Acunn.com" adlı portal internet sitesini kurmuştur. 2013 yılında Show Tv'den ayrılıp, Star Tv'ye geçmiştir. 2013 yılında; "3 Adam" adlı televizyon programının yapımcılığını yapmaya başlamış, çalışanlarıyla beraber "Sekiz.com" adlı giyim içerikli İnternet sitesini kurmuş, "MNG Shop" (yeni adıyla Shop90) adlı televizyon kanalına %40 ortak olmuş ve Doğuş Yayın Grubu ortaklığında "Tv8" adlı televizyon kanalını satın almıştır (%70 sahibi).

2014 yılında; Star Tv'den ayrılmış ve "Ninja Warrior Türkiye", "Para Bende", "Hülya Avşar Show", "Arda'nın Mutfağı", "Aileler Yarışıyor", "Ver Fırına", "Kel Alaka", "Akademi", "Ütopya" adlı televizyon programlarının; 2015 yılında "Rising Star Türkiye", "İşte Benim Stilim" adlı televizyon programlarının yapımcılığını yapmıştır. 2016 yılında "İşte Benim Stilim Ünlüler" adlı yarışma programının yapımcılığını yapmaya başlamıştır. 2008 yılında ilk kez Türkiye'de vergi rekortmenleri arasına girmiştir.

2011 yılında ?2.836.191 gelir vergisi tahakkuk ederek, Türkiye'de gelir vergisi listesinde 62. olmuştur. Türkiye'de yer alan üniversiteler de ve Anadolu'nun farklı yerlerinde stand-up gösterileri yapmıştır. Gösterilerinde meslek hayatı boyunca başına gelenleri mizahî bir dille izleyicilere anlatmıştır. 7 Ekim 2016 tarihi itibarıyla Shop90 adlı televizyon kanalını kapatarak TV8,5 adlı spor kanalı yayına başlamıştır.

1988 yılında Seda Başbuğ ile evlenmiştir. İlk evliliğinden Banu adında bir kızı olmuştur. 1993 yılında Seda Başbuğ ile ayrılmıştır. 1999 yılında çıkarılan bedelli askerlik yasasıyla 5.000 Alman markı ödeyerek 2000 yılında 30 günlük askerlik hizmetini tamamlamıştır. 2003 yılında Zeynep Yılmaz ile evlenmiştir. Bu evliliğinden Yasemin ve Leyla adlarında iki kızı olmuştur.

2010 yılında Şeyma Subaşı ile bir ilişkisi olduğu iddia edilmiştir. 2013 yılında Şeyma Subaşı ile olan evlilik dışı ilişkisinden Melisa adında bir kızı olmuştur. 12.07.2016 tarihinde eşi Zeynep Yılmaz'dan anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştır.

DEFNE SAMYELİ'NİN KIZI DEREN TALU

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu 1996'da Amerika'da dünyaya geldi. 22 yaşında olan Deren Talu'nun babası ünlü mimar Eren Talu. Mankenlik yapan Deren Talu, annesi Defne Samyeli'nin de en yakın arkadaşı.

DEFNE SAMYELİ'NİN KÜÇÜK KIZI DERİN TALU

 Defne Samyeli büyük kızı Deren gibi küçük kızı Derin'i de ABD pasaportuna sahip olması için New York'ta doğurdu. 2003 yılında dünyaya gelen Derin Talu modayla ilgileniyor.