Acun Ilıcalı Ramazan Bayramı'nda Survivor yarışmacılarına müjdeyi verdi! Yokluk adası kaldırıldı

TV8'in sevilen yarışmalarından olan Survivor All Star geçtiğimiz akşam ekrana getirilen yeni bölümünde Acun Ilıcalı, müjdeyi verdi. Acun Ilıcalı, yokluk adasının kaldırıldığını duyurdu. Habere en çok sevinen isim olan Evrim, ''Bu zamana kadar aldığım en güzel bayram müjdesi'' dedi.

Survivor All Star geçtiğimiz akşam yeni bölümü ile ekrana getirildi. Konseyde açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, Ramazan Bayramı nedeniyle yarışmacıların iki gün boyunca villada kalacağını söyledi Acun Ilıcalı, daha sonra yokluk adasıyla ilgili aldığı yeni kararı da açıkladı.

Ilıcalı, yarışmacılara yokluk adasının kaldırıldığını söyledi. Evrim Keklik, "Bu benim bu zamana kadar aldığım en güzel bayram müjdesiydi. Ama ben Survivor'u o kadar çok seviyorum ki inanın yokluğu da sevmiştim. Çünkü ne kadar çok oraya gidersem o kadar daha güçlü geri dönüyorum. Bu biraz beni ilgilendiriyordu. Çok güzel oldu teşekkürler" dedi.

Ilıcalı ise "Survivor'un gördüğü en yüksek seviyede ödüller adım adım sizin olacak. Bol bol uçacaksınız" dedi. Ayrıca Ilıcalı, Yunan yarışmacılarla ortak oyunların başlayacağını duyurdu.

Geçtiğimiz gün oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı oldu. Sude eleme adayı olarak yokluk adasına gönderilen son isim oldu.