Acun Ilıcalı kızı Leyla Ilıcalı'nın çocukluk fotoğrafını paylaştı, her gören kararsız kaldı

Acun Ilıcalı kızı Leyla Ilıcalı'nın doğum günü vesilesiyle bir paylaşımda bulundu. Kızının hem şimdiki halinden hem de çocukluğundan bir paylaştığı fotoğraflar ile takipçilerini hem duygulandırdı hem de meraklandırdı. Leyla Ilıcalı'nın çocukluğunu gören takipçilerin çoğunluğu, genç kızın çocukken tam olarak annesine mi yoksa babasına mı benzediği konusunda kararsız kaldı.

Acun Ilıcalı bu zamana kadar 3 kez nikah masasına oturmuş ve bu üç evliliğinden toplamda 4 kız çocuğu sahibi olmuştu. Bir kız torunu da bulunan Acun Ilıcalı'nın ikinci kızı Leyla da tıpkı ablası Banu Ilıcalı gibi bir genç kız oldu. Acun Ilıcalı, yeni yaşına merhaba diyen kızı Leyla Ilıcalı için sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Acun Ilıcalı paylaşımında, "Canım kızım, ne kadar büyüsen de benim için soru makinesi o tatlı tombiş yanaklı prensessin.. Nice mutlu yaşın olsun, seni çok seviyorum." notunu ekledi.

ACUN ILICALI'DAN LEYLA ILICALI PAYLAŞIMI

Acun Ilıcalı'nın çocukluk fotoğrafını da paylaştığı kızı Leyla Ilıcalı için kullanıcıların çoğunluğu, sadece annesine mi yoksa babasına mı benzediği konusunda kararsız kaldılar. Kullanıcıların birçoğu, Leyla Ilıcalı'nın annesine de babasına da benzediği yorumunda bulundular.

İşte Leyla Ilıcalı'nın çocukluk fotoğrafı!