İşte Survivor 2021'in tanıtım fragmanı... Sakatlıklarla başlıyor, Acun Ilıcalı ilk görüntüleri paylaştı!

Her yıl televizyon ekranlarını domine eden Survivor yarışmasının 2021 yılındaki ilk görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Tv8'in sahibi Acun Ilıcalı Survivor 2021 yarışmacıları ile çekildiği fotoğrafları “Büyük macera yarın başlıyor. Hayırlı Olsun” notuyla yayınladı. Öte yandan Survivor 2021'in ilk fragmanı da yayınlandı. Yarışmanın ilk bölümünden sakatlıkların ve talihsizliklerin yaşandığı dikkatlerden kaçmadı.

Televizyon ekranlarında uzun yıllardır yayınlanan Survivor 2021 sezonu ile yeniden izleyici karşısına çıkıyor. Acun Ilıcalı’nın Türkiye’ye uyarladığı Survivor yarışması birbirinden iddialı yarışmacılara ev sahipliği yapıyor. Ünlüler ve gönüllüler olmak üzere iki takımdan oluşan Survivor 2021’de yine birbirinden yetenekli ve sportif yarışmacılar mücadele edecek.

Acun Ilıcalı Survivor 2021’in tanıtım fragmanını ve yarışmacılarla çekildiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Uzun bir maratonun ve zorlu bir mücadelenin başlayacağı Survivor’da yarışmacılar hayatta kalma mücadelesi verecek. 9 Ocak Cumartesi akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak yarışma sakatlıklarla başlıyor. İşte Survivor 2021’in ilk tanıtım fragmanı...