Acun Ilıcalı estetik yaptırdı mı? İddialar hakkında ilk kez konuştu

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yüzündeki değişim estetik olarak yorumlandı. ''40'' adlı Programına konuk olan Acun Ilıcalı, estetik iddialarına açıklık getirdi. Ilıcalı, ''Hiç estetik yaptırmadım ama, estetik yaptıranlara da karşı bir tarafım yok. Tadında estetiği başarılı buluyorum, çünkü fiziksel bazı zorluklara dönüşen durumlar oluyor insanlarda…'' şeklinde konuştu.

Ünlü yapımcı ve televizyoncu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde izleyemeye gitti Hull City maçındaki görüntüsü ile olay oldu. Göz kapağı estetiği ve botoks yaptırdığı iddia edilen Acun Ilıcalı, sessizliğini bozdu.

"TADINDA ESTETİĞİ BAŞARILI BULUYORUM"

"40" adlı programın konuğu olan Acun Ilıcalı, hakkında çıkan estetik haberlerine şu şekilde cevap verdi:

"Hiç estetik yaptırmadım ama, estetik yaptıranlara da karşı bir tarafım yok. Tadında estetiği başarılı buluyorum, çünkü fiziksel bazı zorluklara dönüşen durumlar oluyor insanlarda...

"ESTETİK İNSANIN HAYATINDA OLMALI"

Orayı da yaptırsam, burayı da yaptırsam 3'er yaş 5'er yaş geriye gideceğim zannediyorlar, ben onun öyle düşündüğünü düşünmüyorum. Amerika'da Miami'de estetiksiz kadın yok. Ama estetik insanın hayatında olmalı, ama tadında olmalı diye düşünüyorum"