Acun Ilıcalı, 'Çok üzücü bir durum var' dedi acil durum konseyini toplamasının nedeni belli oldu

TV8'de ekrana getirilen Survivor 2021 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gerilimin her dakika tırmandığı Survivor 2021'de beklenmedik gelişmeler yaşandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımını acil durum konseyine çağıran Acun Ilıcalı, keyifsiz halleri ile dikkat çekti. Ilıcalı'nın yarışmadan diskalifiye edilecek bir ismi açıklaması bekleniyor.

TV8'in büyük ilgiyle takip edilen Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler yeni bölümünde yarışmacılar ödül oyunu için kıyasıya rekabet edecek. Murat Ceylan'ın sunduğu ödül oyununda yarışmacılar benliklerini ortaya koydu.

Zorlu parkurlarda ter döken yarışmacılar acil durum konseyi için bir araya gelecek. Acun Ilıcalı'nın açıklama yapacağı konsey 10. bölüm fragmanının en merak edilen olayı oldu. Fragmanda Acun Ilıcalı'nın "Bir acil durum konseyi. Biliyorsunuz bizim için en önemli şey sizin sağlığınız. Gerçekten çok üzücü bir durum var. Ama maalesef yapabileceğimiz bir şey yok" sözleri dikkat çekti.

DUYGU SALMAN DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?

Survivor 2021'e yedeklerden katılan Duygu Serap Salman, sembol oyununde ciddi bir sakatlık geçirmişti. Ambulansla hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan Duygu'nun mu yoksa başka bir yarışmacının mı sakatlık yüzünden diskalifiye olacağı ise yeni bölümde netlik kazanacak.