Acun Ilıcalı bu yılın Survivor bombasını patlattı! Ünlü futbolcu kadroya geliyor

Acun Ilıcalı Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanında hem yarışmacıları hem de ekran başındakileri heyecanlandıracak haberi verdi. Dünyaca ünlü bir futbolcunun Survivor'a katılacağını duyuran Acun Ilıcalı sosyal medyada gündem oldu. Ünlü televizyoncunun açıklamasının ardından akıllara Mesut Özil geldi.

Bir an olsun tansiyonun düşmediği Survivor All Star 2024 izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yayınlandığı günlerde zirvede yerini alan ve sosyal medyada gündem olmayı başaran Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanı ekrana getirildi.

Acun Ilıcalı konseyde bir araya geldiği yarışmacılara Survivor tarihinin bombasını patlattı. Acun Ilıcalı'nın yarışmacı Sercan Yıldırım'la olan diyaloğunda "Geçen bir arkadaşım aradı geleyim mi dedi, 'gel' dedim. Sercanlar iyi takım var oynayalım o da sağ olsun kırmadı gelecek" dedi.

Sercan ise "Abi çok merak ettim" deyince Ilıcalı "Dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen..." diyerek ismi açıkladı. Ilıcalı'nın açıklamasının ardından Survivor'a katılacak ismin Mesut Özil olacağı iddiası gündeme geldi.