Acun Ilıcalı 'Bırakırsan sevinirim' demişti... Survivor Çağrı Atakan kararını açıkladı

Murat Ceylan'ın üzerine yürümesinin ardından Acun Ilıcalı'dan 'Survivor'dan ayrılırsan mutlu olacağım' sözleri ile tepki gösterdiği Survivor 2021 Ünlüler takımında yarışan Çağrı Atakan, kararını verdi. Survivor 2021 45. bölüm fragmanında Barış için acil konsey toplantısı düzenlenirken Çağrı Atakan söz alıp yarışmayla ilgili kararını açıkladı.

Acun Ilıcalı'nın sunduğu TV8'de ekrana getirilen Survivor 2021 Ünlüler-Gönülüler yarışmasının 45. yeni bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Tansiyonun hiç düşmediği Survivor'da Barış için acil durum konseyi gerçekleştirildi.

Gönüllüler takımından bir isimle geçtiğimiz hafta oyun esnasında tartışan Çağrı Atakan kendisini uyaran Murat Ceylan'a 'Ne yeter? Sana ne?' üzerine yürümesinin ardından Acun Ilıcalı olaya dahil oldu. Gerilimin arttığı Survivor'da Acun Ilıcalı, Çağrı'ya sert çıkmıştı.

Acun Ilıcalı, 5 ödülden men cezası verdiği Çağrı'ya "Şimdi Survivor'dan ayrıldığını açıklarsan mutlu olurum. Kararını hemen ver" demişti. Barış için toplanan acil durum konseyinde söz hakkı alan Survivor Çağrı, kararını verdiğini açıkladı.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Çağrı, "Kararımı verdim. 'Buradan gitmen beni mutlu eder' dediğinizde boğazım düğümlendi ve konuşamadım. Bana iki yol sundunuz. Ya gururlu bir insan olarak buradan gideceğim. Ya da gururumu bir kenara bırakıp burada kalacağım" ifadelerini kullanırken gözyaşlarına boğuldu.