Acun Ilıcalı açıkladı, Survivor Yunus Emre'nin eşinden kafa karıştıran paylaşım geldi!

Survivor'da şoke eden bir olay yaşanıyor. Acun Ilıcalı'nın ada konseyinde söylediklerine göre; bir yarışmacının yakını, Dominik'le bağlantı kurup operasyon yapmaya çalıştı. Fragmana damga vuran bu olay sonrası, Survivor Yunus Emre'nin eşinden kafaları karıştıran bir paylaşım geldi.

Survivor All Star'da akıllara durgunluk verecek bir olay yaşanıyor. Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, bir yarışmacı yakınının Dominik'le bağlantı kurup operasyon yapmaya çalıştığını söyledi. Acun Ilıcalı'nın sözlerinden sonra, yarışmacılardan Yunus Emre'nin eşinin yaptığı paylaşımlar kafaları karıştırdı.

YUNUS EMRE'NİN EŞİNDEN KAFA KARIŞTIRAN PAYLAŞIM

Acun Ilıcalı yaşanan olayı, "Bu sefer karşılaştığımız olay daha önce başımıza gelmedi. Bir yarışmacımızın yakını Dominik'le bağlantıya geçti. Artık işi operasyona bağlamış. Dominik'teki lokal üzerinden kendi yakınına..." sözleriyle anlattı.

Ilıcalı'nın "Artık işi operasyona bağlamış" sözlerine atıfta bulunan Yunus Emre'nin eşi Beria Gözden Özden, "Operasyon başarıyla gerçekleşmiştir" ve "Azer Bülbül ne demiş 'Her an her şey olabilir' fragman sonu olay" paylaşımlarını yaptı.

Bahsedilen olayı yapanın kim olduğu ise bugün belli olacak.