Acı Tatlı Ekşi filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Bu akşam Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Acı Tatlı Ekşi 2017 yılında gösterime girmiştir. Yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu yapıyor. Acı Tatlı Ekşi Türk yapımı romantik dram filmi olarak karşımıza çıkacak. Buğra Gülsoy tarafından kaleme alınan Acı Tatlı Ekşi 20:00'da izleyici ile buluşacak.

Sinemaseverler tarafından çok beğenilen Acı Tatlı Ekşi bu akşam televizyonda izleyici ile buluşacak. 2013 yapımı A Wedding Invitation'ın uyarlaması olan film Show Tv’de yayınlanacak. Filmin yöneten koltuğunda Andaç Haznedaroğlu yer alırken senaryosunu ise ünlü oyuncu Bugra Gülsoy kaleme aldı. 2017 yılında beyazperde de yayınlanan Acı Tatlı Ekşi Türk yapımı romantik dram filmi olarak seyircinin karşısına çıkacak.

ACI TATLI EKŞİ OYUNCULARI KİM?

2017 yılından gösterime giren Acı Tatlı Ekşi filmi Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy ve Yusuf Akgün'ün yanında Gözde Türkpençe, Osman Alkaş, Füsun Demirel ve Rahmi Dilligil gibi isimlerde yer alıyor.

ACI TATLI EKŞİ KONUSU NEDİR?

Birlikte büyüyen Murat ve Duygu çocukluklarından beri birbirlerine aşıktır. Murat yıllardır Duygu ile kavuşmanın hayalini kurar. Üniversiteden mezun olurken Duygu’ya evlenmek teklifi eder; fakat beklemediği bir cevapla karşılaşır. Duygu kendini evlenmek için hazır hissetmemektedir, gerçekleştirmek istediği hayalleri vardır. İki aşık bir anlaşma yapar; eğer beş yıl sonra ikisi de bekarsa evleneceklerdir. Yeniden birleşmek üzere ayrılan Murat ve Duygu için hayatın başka planları vardır.

ACI TATLI EKŞİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Çekimlerin bir bölümü İstanbul’da yapılırken, Acı Tatlı Ekşi filminin asıl çekildiği yer İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı Mahallesi ve Urla ilçesi oldu.