Acemi Cadı'nın Ceren'i çok değişti! Dicle Alkan'ın son hali şaşırttı

Merve Boluğur'un başrolünde yer aldığı bir dönemin en çok izlenen yapımlarından olan Acemi Cadı dizisinde Ceren karakterine hayat veren Dicle Alkan, son hali ile gündeme geldi. Ekranlardan uzak olan Dicle Alkan, saç rengini ve stilini tamamen değiştirdi. Acemi Cadı'nın Ceren'i Dicle Alkan'ın son hali şaşırttı.

İlk olarak yayın hayatına Kanal D'de başlayan daha sonra Star TV'ye transfer olan fantastik ve komedi türündeki Acemi Cadı dizisinde başrolleri Merve Boluğur, Nergis Kumbasar, Şenay Gürler paylaşıyordu.

Yayınlandığı dönem büyük ilgi gören Acemi Cadı dizisi oyuncularının yıllar içindeki değişimi ile gündeme geliyor. Acemi Cadı dizisinin Ceren'i Dicle Alkan, son hali ile adından söz ettirdi.

Ankara'da dünyaya gelen Dicle Alkan, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Alkan, Acemi Cadı dizisinin yanı sıra Belalı Baldız ve Sevgili Babam gibi projelerde de rol almıştır.

ACEMİ CADI'NIN CEREN'İ DİCLE ALKAN'IN SON HALİ

Ekranlardan uzak olan Alkan, kariyerine tiyatro alanında devam ediyor. Alkan'ın saç rengindeki ve görünümündeki değişim ise dikkat çekiyor. İşte Acemi Cadı'nın Ceren'i Dicle Alkan'ın son hali;