Açelya Elmas ne kanseriydi, hastalığı ne? Açelya Elmas kimdir, kaç yaşındadır?

4 kez kanseri yenen, iki kez de ilik nakli olan Açelya Elmas bugün bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Açelya Elmas kimdir, kaç yaşındadır? Açelya Elmas ne kanseriydi, hastalığı ne? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Kendisi gibi oyuncu olan Naz Elmas'ın ablası olan Açelya Elmas'a dair merak edilenlerin tümünü sizler için derledik...

4 kez kanseri yenmeyi başaran Açelya Elmas bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Açelya Elmas kimdir, kaç yaşındadır? Açelya Elmas ne kanseriydi, aslen nereli? gibi soruların yanıtları tüm izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Açelya Elmas 25 Mayıs 1977 İstanbul doğumludur. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konsevatuarı Müzik Bölümü'nden mezundur. Kendisi gibi oyuncu olan Naz Elmas'ın ablasıdır...

AÇELYA ELMAS KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

Açelya Elmas 25 Mayıs 1977 İstanbul doğumludur. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konsevatuarı Müzik Bölümü'nden mezundur. Kendisi gibi oyuncu olan Naz Elmas'ın ablasıdır..

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzik Bölümünden mezun olan Açelya Elmas, konservatuvarda 2 yıl opera ve şan, ardından 4 yıl müzikal eğitimi aldı. Elmas, "Deli Yürek", "Eyvah Babam", "Ruhsar", "Karagül", "Kurşun Yarası" gibi dizilerdeki oyunculuğuyla televizyonların beğenilen yüzlerinden biri oldu.

AÇELYA ELMAS NE KANSERİYDİ?

Açelya Elmas'a, 2003 yılında konulan lenf kanseri teşhisi, genç oyuncunun hayatını bir anda değiştirdi. Bir yandan oyunculuk hayatını sürdürürken bir yandan da kansere karşı savaş açan Elmas, kanseri 4 kez yenmeyi başardı ve bu süreçte iki kez de ilik nakli oldu.

Açelya Elmas şimdi kendisi gibi kanser hastalarına umut verebilmek için il il dolaşıyor, çeşitli söyleşilere katılıyor.