Açelya Akkoyun tavsiye verdi: Size kötü gelecek hiçbir şeyi izlemeyin

Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun, konuk olduğu söyleşide tavsiyeler verdi. Açelya Akkoyun, ''Size kötü gelecek hiçbir şeyi izlemeyin. Biz iyi olmaya çalışmalıyız. Birisinin kötülüğü üzerinden mutlu olmamalıyız. Bu sebeple televizyonlarda izlediğiniz programlara çok dikkat etmelisiniz. Sizi üzen şeyler ruh halinizi olumsuz etkiler buna fırsat vermeyin” dedi. Akkoyun, açıklamaları ile dikkat çekti.

IHA

Adapazarı Belediyesi Kasım ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri çerçevesinde Orhangazi Kültür Merkezi'nde Türk Tiyatro ve dizi oyuncusu yazar Açelya Akkoyun'un katılımı ile söyleşi düzenlendi. Akkoyun, söyleşisinde yazı yolculuğunu ve yazarlığında öncelik verdiği kadın, aile, beden ve ruh hali uyumu ile ilgili mesajlar verdi.

Araştırmanın insan hayatındaki önemine vurgu yapan Akkoyun, araştırmanın kimliğini bile değiştirdiğini, birçok yanlıştan araştırmayla dönülebileceğini belirterek, "Araştırma kişisel bir yolculuktur. Araştırarak alışkanlıklarınızın dışına çıkmaya başladığınızda bedenen ruhen rahatlayarak gerçek zenginliği yaşıyorsunuz. Siz iyileştikçe bedeniniz de iyileşecek. Size kötü gelecek hiçbir şeyi izlemeyin. Biz iyi olmaya çalışmalıyız. Birisinin kötülüğü üzerinden mutlu olmamalıyız. Bu sebeple televizyonlarda izlediğiniz programlara çok dikkat etmelisiniz. Sizi üzen şeyler ruh halinizi olumsuz etkiler buna fırsat vermeyin" dedi.