Açelya Akkoyun eski eşi Civan Canova'nın cenazesinde yaşadıklarını anlattı

Açelya Akkoyun, eski eşi Civan Canova'nın cenazesine gitmiş ve burada zorla fotoğraf çekilmek isteyen bir kadınla istemeden de olsa polemik yaşamıştı. İkinci Sayfa canlı yayınına katılan Açelya Akkoyun, Civan Canova'nın cenazesinde yaşadığı bu olayın detaylarını ilk kez anlattı.

Açelya Akkoyun, eski eşi Civan Canova'nın cenaze törenine katılmıştı. Ancak burada bir kadın, cenazeye gelen tanınmış isimler ile zorla fotoğraf çekilmeye çalışmıştı. Bu isimler arasında Açelya Akkoyun ile Tuna Arman da vardı. 2. Sayfa programının yayınına konuk olan ünlü oyuncu, Civan Canova'nın cenazesinde yaşadıklarını ilk kez anlattı.

"Bir hanımefendi vardı durmadı! Onu da kırmamak çok kıymetli mental olarak o an orada olanı göremiyor olabilir, bunlar olmaması gereken şeyler... Hiçbir şekilde buradan rant elde etmek, bunu konuşuyor olmak bana o kadar acı veriyor ki... Bunu konuşmak doğru gelmiyor.

Ben Civan'ı bir sanatçı, zamanında hayatımı paylaştığın bir insan olarak yolcu etmek için oradaydım. 'Teyzeciğim artık kalbinizi kıracağım' dedim. Çünkü kapıdan girdiğim andan itibaren ısrar etti.

Bu bir örnek olsun. Gerçekten alan ihlali çok önemli, her ilişki için geçerli. Bizim belirli alanlarımız var, buna dikkat etmeliyiz. Beni çok seviyor olabilir, o cenazeye gelmiş olabilir, defnettikten sonra kimse yokken 'bir fotoğraf olabilir miyim' denebilirdi."