ABD'deki pahalılıktan şikayet eden Tolga Karel Türkiye'ye mi dönecek?

Geçtiğimiz yıllarda Amerika'ya yerleşip lojistik şirketi kuran Tolga Karel, Instagram'dan yaptığı paylaşımla ülkede artan fiyatlara isyan etmişti. Söylemlerinin ardından Türkiye'ye dönmesi beklenen Karel, yeni bir paylaşımda dönüş yapmayacağını açıkladı.

Yaprak Dökümü dizisinde hayat verdiği Oğuz karakteri ile yıldızı parlayan ve daha sonra Amerika'ya yerleşme kararı alan Tolga Karel, tır şoförlüğü yapmasının ardından kendi lojistik şirketini kurdu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak ülkede artan fiyatlara isyan eden Karel, "Bir konuda gözlemimi paylaşmak istiyorum sevgili dostlar. Amerika'da Kovid sonrası yaşam korkunç pahalandı. Yüzde 30'a varan Enflasyon rakamları konuşuluyor. Her şey korkunç pahalı. Evler, arabalar... her şey... Hatta Greencard'ı olan birçok Türk dostum, arkadaşım vatandaşlık aldıktan sonra memlekete geri dönmek için adımlar atıyor ve bu konuda onlara hak veriyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Yaptığı açıklamanın ardından Türkiye'ye döneceği yönünde iddialar çıkması üzerine Karel, yeni bir paylaşımda bulundu. Karel, şu açıklamada bulundu:

"Benim için dönüş bu saatten sonra zor dostum. Zira ailem, eşim, çocuklarım buralı... Ve burada yaşamaktan mutlular ama tamamı Türk bireylerden oluşan bir ailenin dönmesi çok daha mantıklı duruyor"