9 Ekim 2021 reyting sonuçları açıklandı mı? O Ses Türkiye, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Son Yaz reyting sıralaması!

9 Ekim 2021 cumartesi gününün reyting sonuçları tüm dizi takipçileri tarafından merak ediliyor. Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre zirvenin sahibi belli oluyor. Peki, 9 Ekim 2021 reyting sonuçları açıklandı mı? O Ses Türkiye, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Son Yaz reyting sıralaması nasıl? İşte tüm merak edilenler...

9 Ekim 2021 cumartesi gününün reyting sonuçları tüm televizyon takipçileri tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Dün akşam Tv8'de O Ses Türkiye, Atv'de Kardeşlerim, Trt1'de Gönül Dağı ve Fox Tv'de Son Yaz yapımları ekrana geldi. Peki, en çok izlenen yapım hangisi? Zirvenin sahibi kim? İşte tüm detaylar..

9 EKİM 2021 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Total izleyici grubunda birinciliği Gönül Dağı, ikinciliği Kardeşlerim, üçüncülüğü ise Gönül Dağı (ÖZET) aldı. AB Grubunda ise birinci sırada Gönül Dağı, ikinci sırada Kardeşlerim, üçüncü sırada ise O Ses Türkiye yer aldı.

GEÇEN HAFTANIN REYTİNG SONUÇLARI NASILDI?

Total izleyici grubunda birincilikte Kardeşlerim, ikincilikte Gönül Dağı, üçüncülükte ise Kardeşlerim (ÖZET) yer aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada Gönül Dağı, ikincilikte Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber, üçüncülükte ise Kardeşlerim yer aldı.

20+ABC 1 Grubunda ise birinci sırada Gönül Dağı, ikincilikte Kardeşlerim, üçüncülükte ise Tosun ile Fox Ana Haber yer aldı.