8 ayda 20 kilo verdi... İşte Bergüzar Korel'in zayıflama sırrı

Tarzını değiştirip yeni proje için kamera karşısına geçen güzel oyuncu Bergüzar Korel, 8 ayda 20 kilo verdi. Oldukça fit bir görünüme kavuşan Bergüzar Korel'in zayıflama sırrı ortaya çıktı. Güzel oyuncu, günde 2 saat yürüyüş yaparak 1 saat de yüzdü.

Halit Ergenç ile 2009 yılında dünyaevine giren Bergüzar Korel ilk çocuğu Ali'yi 2010'da Han'ı 2020'de kızı Leyla'yı da 2021 yılında kucağına aldı. Tüm vaktini çocukları ile geçiren Bergüzar Korel, yeni projesi için saçlarını kestirip sarı yapmasıyla beğeni topladı.

BERGÜZAR KOREL'İN ZAYIFLAMA SIRRI ORTAYA ÇIKTI

Arka arkaya doğum yapan Korel, 8 ayda 20 kilo verdi. Mide ameliyatı olduğu iddia edilen Korel'in zayıflama sırrı ortaya çıktı. 2. Sayfa'da yer alan habere göre, 8 ayda ameliyatsız 20 kilo veren oyuncu, yaz boyunca günde 2 saat yürüyüş yaptı ve 1 saat yüzdü. Sağlıklı beslenmesine özen gösteren ve bir diyetisyenin reçetesine göre beslenen Korel, setlere dönmeden önce bir de meme küçültme ameliyatı oldu. Ünlü oyuncu ameliyatın ardından üst bedeni de daha toplu ve zayıf görünmeye başladı.