7. Koğuştaki Mucize Ova kimdir? Nisa Sofiya Aksongur kaç yaşında, nereli?

7. Koğuştaki Mucize filmi beyaz perdenin ardından televizyon izleyicileriyle bu akşam buluşacak. Vizyona girdiği dönemde çok konuşulan 7. Koğuştaki Mucize filmi konusu ve oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplamıştı. Güney Kore yapımı Miracle in Cell No.7'den uyarlanan 7. Koğuştaki Mucize filmine dair araştırmalar hız kazandı. 7. Koğuştaki Mucize Ova kimdir? Nisa Sofiya Aksongur kaç yaşında, nereli? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu.

Bu akşam saat 20:00'da Fox Tv'de izleyicisi ile buluşacak olan 7. Koğuştaki Mucize filmine dair araştırmalar hız kazandı. İzleyicisine duygu yüklü dakikalar yaşatacak olan filmin konusu ve hikayesi de çok beğenilmişti. 7. Koğuştaki Mucize adlı sinema filminde Ova karakterini canlandıran Nisa Sofiya Aksongur'un kim olduğu ise merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE OVA KİMDİR?

7. Koğuştaki Mucize filmindeki Memo'nun kızı Ova karakteriyle yıldızı parlayan çocuk oyuncu Nisa Sofiya Aksongur, henüz 10 yaşında olmasına rağmen milyonların beğenisini toplamıştı.

NİSA SOFİYA AKSONGUR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Nisa Sofiya Aksongur, 30 Mart 2011 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 2015 yılında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde canlandırdığı Hanzade karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Nisa Sofiya Aksongur son olarak, Aras Bulut İynemli, Celile Toyon, İlker Aksum ve Mesut Akusta gibi önemli isimlerin yer aldığı 7. Koğuştaki Mucize filminde Memo'nun kızı Ova karakterine hayat verdi.

NİSA SOFİYA AKSONGUR'UN ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER:

2019 – 7. Koğuştaki Mucize / Ova (Sinema Filmi)

2019 – Kuzgun / Dila'nın Küçüklüğü (TV Dizisi)

2018 – Locman (Sinema Filmi)

2018 – Ağlama Anne / Alya (TV Dizisi)

2016 – Adını Sen Koy / Asya (TV Dizisi)

2015 – Muhteşem Yüzyıl Kösem / Hanzade (TV Dizisi)