69'uncu yaşı için Bruce Willis'e ailesinden kutlama: Sen bir hediyesin

Afazi ve demans rahatsızlığı nedeniyle oyunculuk kariyerini sonlandırmak zorunda kalan Bruce Willis, yeni yaşını kutladı. Bruce Willis'in eski eş Demi Moore ve yeni eşi Emma Heming, ünlü aktörün doğum gününü sosyal medyadan kutladı.

Bruce Willis'e afazi ve demans teşhisi konuldu. Ekranlardan elini eteğini çekmek durumunda kalan Bruce Willis magazinden uzak sade bir yaşam sürmeye başladı. Ünlü aktör 69'uncu yaşını ailesiyle birlikte kutladı.

Willis'in eski eşi Demi Moore, "İyi ki doğdun Bruce Willis! Seni çok seviyoruz ve senin için minnettarız" sözleri ile ünlü aktörün doğum gününü kutladı.

Bruce Willis'in şimdiki eşi Emma Hemming ise; "Tıpkı sizin gibi, biz de ona tapıyoruz. Belki bilmediğiniz ama hayal edebileceğiniz şey, onun kollarına sarılmış olmanın bu koca dünyada en güvenli yer olduğu. O gerçek bir centilmen. Vereceği ve paylaşacağı çok fazla sevgisi var. İşte benim onun gerçek özünde gördüğüm bu. Çok saf ve her zaman çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Mutlu yıllar aşkım. Sen verilmeye devam eden bir hediyesin" ifadelerini kullandı.